lørdag 29. november 2014

Den tiden av året..


Jaja, da har vi kommet til den tiden av året hvor diverse sykdom slår inn for fullt. Har har alle tre barna være mer eller mindre syke de siste dagene. I dag var det en slapp og noe klengete gjeng samlet her i stua. Pappaen i huset har vært hele dagen på jobb, mens mor har vært sykepleier her hjemme. Det har forsåvidt gått fint, hvis jeg ser bort ifra den episoden hvor femåringen plutselig kastet opp utover sofaen, og mor måtte få femåringen i dusjen og berge sofaen mens minstemor skrek og mellomstesøster løp i bena på mor.
Nå sover alle barna, så da bør jeg vel strengt tatt prøve å gjøre noe fornuftig her. Som for eksempel å pakke inn 48 kalendergaver eller brette et lass med rent tøy eller noe annet som burde ha vært gjort. Man blir ihvertfall ikke arbeidsledig sånn med det første, når man har tre små barn.


Heldigvis så er det ihvertfall nok å velge i på tv på sånne dager som dette. Her har det gått i diverse Netflix-serier i dag. Storesøster var blant annet veldig fornøyd med å finne en serie om akkurat sånne små ponnyer som hun leker med hver eneste dag for tiden. Mens storebror helst vil se kong fu panda. Hva gjorde mødre i gamle dager når barna var syke og helst ville henge i skjørtene hele dagen??

Deler av innlegget er skrevet i samarbeid med Netflix.   

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mona.

Huff så trasig, men jeg håper barna er bedre Idag.Det er tøft å ha 3 sykebarn alene,men pappa Erling er vel hjemme Idag.

Jeg ønsker barna god bedring❤

Ha det bra. Klem fra Anne Mari