tirsdag 26. august 2014

Lego-bursdag


Hipp hurra for Lego, som fyller 82 år i dag!!! Heldige som vi var, så ble vi invitert på bursdagsfeiring. 
Ettersom jeg sikke orket å dra avgårde med alle barna, og siden det passet å dra direkte på svømmingen etterpå, så var det storebror som fikk være med på Oslotur denne gangen. Ja, og bittelille selvsagt. 


Og gjett om det var en fornøyd femåring som kom til denne feiringen?? Han var så fornøyd at han tok vare på hatten, sånn at han kan ha Lego-bursdag selv når han fyller seks år i mai til neste år..


Mens barna fikk bygge lego og kåre årets leke, så fikk vi voksne en innføring i hvordag riktig lek kan gi barna ferdigheter som de vil ha nytte og glede av resten av livet. Ellers så spiste vi godt av både maten og kakene, mens vi fikk skravlet litt med de andre gjestene.


Jeg så meg raskt ut en av de mest kjente bloggerne i lokalet, Pia, og plasserte bittelillesøster i fanget hennes. Da kunne jeg selv forsyne meg med mat og kaker, ta bilder og gå på do.


Bittelillesøster fikk forøvrig en del oppmerksomhet da hun fikk låne bursdagshatten til datteren til Pia. Og som vanlig, så sov hun seg igjennom hele bursdagsfeiringen.


MammaKine tittet også innom, og fikk æren av å passe bittelille mens jeg pakket sammen og gjorde oss klar for å reise på storebrors første time på svømming.


Gaver vanket det også på gjestene, og vi var så heldig at vi fikk lurt med oss en gave til lillesøster også. Gjett om disse to var fornøyd med dagens fangst??!! Lego Star Wars er en favoritt hos storebror om dagen (og Lego Chima), så dette romskipet var virkelig midt i blinken. Jeg tipper at det er en som gleder seg til å vise den til kameratene sine når vi får bygd den!!

2 kommentarer:

Kirsti sa...

David er straks på vei (han har bare litt omgangssyke, men kjenner jeg deg rett, så gjør vel det ingenting? ��) Må begynne å blogge altså!

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Åh, så heldige!! Storebror hadde gitt masse for å vere med på eit slikt arrangement! Lego Star Wars og Lego Chima er storfavoritter hos oss også! Jammen er de heldige!! :D