mandag 23. juni 2014

Fotoshoot

 Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å ta bilder av sine egne barn. Her om dagen var barna og jeg på en liten tur i skogen. Jeg tenkte at vi samtidig kunne prøve å få det ene perfekte bildet av de to sammen...


"Hei!! Kan ikke dere sitte der, og så ser dere på mamma!!??"


"Hva med om dere sitter sammen i kassa, og så ser dere hit??"


"Vi flytter kassa litt lengre inn i skogen. Her er det fint, se på mamma nå!!"


"Kanskje dere vil sitte oppå kassa heller?? Sånn ja, se på mamma nå!! Eh, ikke klem så hardt.."


"Neida, dette er ikke kjedelig! Nå har vi det kjempegøy!! Om dere ser på mamma nå så skal dere få dessert etter middag."


"Kom igjen da, bare se hit bittelitt!!"

Jaja, jeg måtte gi opp denne gangen, men en vakker dag skal jeg nok få det perfekte bildet....

6 kommentarer:

Britt Kristin sa...

Hei...jeg skjønner hva du strever med ja..jeg sliter med mine enda jeg om dem begynner å bli store....Sitte rolig er kjedelikt det...

Nydelige og artige bilder alikevel da...

Ha en fin tirsdag...

Britt

Kirsti sa...

Herlige bilder! Synes det siste er knallfint og det er jo slik de er, " her og nå".

Mamma Marianne sa...

Hehe, ja det er ikke lett! :) men likte bildene dine veldig godt :) og er det en ting jeg har lært i årenes løp er det at det perfekte bildet ofte dukker opp når en minst venter det ;)

Wenche sa...

Disse er jo super-sjarmerende, men jeg skjønner godt hva du mener.

Jeg vet ikke hvordan de har fått det til, men fotografene i barnehagen har tatt noen helt fantastiske søskenbilder av gutta mine i år.
Nesten sånn så jeg fikk tårer i øynene når jeg så dem første gang for de var så bra! De smiler og holder hender og klemmer på hverandre, og jeg er selvfølgelig litt ergelig over at jeg aldri får til sånt, men mest glad for at noen har klart det!

Anonym sa...

Synes det perfekte bildet er det som tas når ungene er helt inne i leken og ikke merker fotografen. Vet ikke hva du er ute etter, men bildene ble fine, synes nå jeg.

mona sa...

Takk for fine kommentarer :) Synes at noen av disse var fine jeg også altså, men jeg skulle gjerne hatt ett skikkelig fint hvor begge er fine og ser i kamera!