tirsdag 13. mai 2014

27 + 3


Det virker vel som om jeg har stålkontroll på hvor langt jeg har kommet i svangerskapet når jeg skriver om det. Men sannheten er at jeg må inn og sjekke på en terminkalkulator hvor langt jeg egentlig er på vei hvis jeg skal si noe om det. Det slo meg riktignok i går at det var akkurat tre måneder til termin. Tre måneder føles på en måte veeldig snart, samtidig som at jeg føler at det begynner å bli tungt og tenker at "herregud, hvor stor skal magen bli og hvor tungt skal det bli før babyen kommer??".

Nå er det jo faktisk på tide å begynne å tenke på permisjonssøknader også. Jeg har vel ikke sagt noe om det, men det kan hende at jeg skal ta permisjonen min ut som "tidskonto"-permisjon. Det har seg jo sånn at jeg har jobbet med prosjektarbeid en dag i uka siden i høst. Vi har bl.a. dannet et eget fagteam innen palliasjon kommunen, og vi har søkt om prosjektmidler videre for i år for å gjennomføre noen planlagte prosjekter. Dersom vi får nye prosjektmidler så har jeg lyst til å fortsette arbeidet som vi har påbegynt. Dessuten tenker jeg at det blir mye dobbeltarbeid dersom en ny person skal komme og ta over og sette seg inn i alt som er gjort til nå.
Så det kan rett og slett hende at jeg kommer til å jobbe sånn ca en dag i uken i permisjonstiden min. Da tenker jeg å jobbe noe hjemmefra og så tenker jeg at besteforeldre og pappaen i huset kanskje kan ha den lille i noen timer av gangen om jeg må inn på noen møter og sånn. Det supre med en sånn løsning er jo at man får forlenget permisjonstiden også, noe jeg uansett ønsker å gjøre.

Ellers så har vi forsøkt å tilrettelegge litt mer for meg på jobb nå, ettersom bekkenet mitt ikke tåler en del av arbeidet som vi gjør ute hos pasientene våre. Nå blir jeg sittende inne på kontoret i noen uker i første omgang, så får vi se hvordan vi gjør det videre etter det. Bekkenet mitt er ihvertfall forholdsvis greit så lenge jeg passer på å ikke gjøre de tingene som jeg kjenner at ikke er bra, heldigvis.

Det var en liten statusrapport på hvordan ting ligger an i dag :) I morgen har jeg fri, men nok av planer til at jeg slipper å slappe av.. Godt jeg liker å ha litt å drive med!

1 kommentar:

nullfiresyvni sa...

Jeg jobbet også med et prosjekt under persmisjonen med nummer èn. Det var deilig for både meg og jobben. Denne gangen skal jeg derimot ha helt fri. Blir spennende å se om jeg klarer det ;)