mandag 17. februar 2014

Spent, lykkelig og litt nervøs


Ja, det er noen av følelsene vi sitter med her om dagen! Noen ganger tenker jeg at jeg må være i den beste perioden i livet mitt i disse årene her. Så fantastisk koselig det er med barna når de er små. Og så slipper man å bekymre seg for hva de skal finne på ute sent på kvelden. Grøss og gru, jeg er glad det er noen år til vi har ungdommer i hus enda!! Jeg har også verdens snilleste kjæreste, og familie og venner rundt meg som jeg er glad i. Kan det bli bedre (man kunne selvsagt vunnet i lotto, men dere skjønner tegninga)? Det er selvsagt slitsomme perioder når barna er små - vi har våre runder vi også. Men i det store og hele så synes jeg at vi har det veldig fint!!

Når man synes at man har det fint, så er det jo bittelitt skummelt å rokke ved det hele. Men vi håper og tror at det skal bli minst like fint, og veldig koselig når barna får en liten søster eller bror på sensommeren. Vi ser for oss en del slit i årene som kommer, men vi satser på at det koselige og positive veier opp for det slitsomme!


Ja, for inni den magen her, så ligger det en bitteliten baby. På bildet er den vel omtrent 11 uker gammel. Hoho, magen kommer fort når man venter nr tre ;) Og bare så det er sagt, så er den større nå og omtrent dobbelt så stor om kveldene..

Formen min er ganske fin. Jeg har vært en del dårlig, men ikke verre enn at jeg (såvidt) har klart å gå på jobb. Men jeg hadde nok ikke holdt ut jula på jobb om det ikke var for at jeg øynet ferien i tunnelen der fremme. Nå har heldigvis kvalmen sluppet taket, og jeg er ikke like trøtt og sliten lengre. Så får vi bare håpe at det varer en stund før man får andre plager!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Whooo, der var det bloggoffesielt :-) jeg heier på deg og gleder meg til du blir med i trebarnsmammaklubben!! Kirsti

Marthe Glimt sa...

Gratulerer ;o) .. Blir det august eller september?

mona sa...

Hoho, måtte jo spre nyheten før eller siden ;) Gleder meg til å joine dere i klubben!!

mona sa...

Takk, takk :) Termin er 13 august

Regni sa...

Wow!! Gratulerer så mye, så utrolig gøy! Blir superspennende å følge dere videre med tre små, jeg synes dere er tøffe og selv om det sikkert blir slitsomt de første årene så ser det bare så utrolig fint ut å være en skikkelig gjeng, så fint for barna å ha flere søsken og en spennende dynamikk når en familie øker fra fire til fem!

Marthe Glimt sa...

En liten løve da, det blir spennende ;D Jeg var selv høygravid om sommeren, men jeg synes ikke det var så ille som mange skulle ha det til. Nå var det riktignok en veldig kald sommer i 2012, men jeg synes det var helt fantastisk å kunne gå i lette klær og åpne sko i slutten av svangerskapet. Gleder meg til å følge med på bloggen i månedene som kommer, Mona :D

Wenche sa...

Gratulerer så mye! Så utrolig spennende!
Tenk så koselig med tre små barn som kommer til å ha glede av en stor familie rundt seg resten av livet!
Hipp hurra! :)

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Så koselig! Kos deg med magen, og krysser fingrane for at formen er finfin resten av svangerskapet :)

Anonym sa...

Så koseli, gratulerer! Har selv en jente født i februar12 og venter en liten en i midten av august, så blir ekstra gøy å følge deg fremover:):)

Anonym sa...

Gratulerer! Så gøy :-)

britt sa...

Gratulerer, så koselig:-) har selv en jente født i februar12 og har termin i midten av august med nr2, så det blir ekstra spennende å følge deg videre:-)

mammatiltogutter sa...

Ååhh så gøy ;) gratulerer så mye med nr 3 i magen, blir spennende og følge med :)

Line sa...

Gratulerer! =D

lammelaartanker sa...

Gratulerer så mye med en liten i magen! Sensommeren er en fin tid å få baby på. Ønsker deg lykke til!

mona sa...

Tusen takk, dere!! Ja, dette blir spennende :)

Anonym sa...

Gratulere så masse!

Klem fra Marianne :-)

EventyrElin sa...

Gratulerer så mye! For en fantastisk nyhet, det blir spennende tider for dere ♡