fredag 3. januar 2014

Årskavalkade

Ikke nytt år uten årskavalkade fra i fjor! Jeg synes det er koselig å titte tilbake på året som har gått, så jeg kjører årskavalkade i år igjen. Denne gangen deler jeg den i to deler :)

Januar:

Vi har mange fine vinterdager, og får prøvd både skøyter, ski og akebrett.


Lillesøster har fått dilla på Brannmann Sam og å tegne.

Februar:

Lillesøster fyller ett år!


Og er så uheldig å brekke armen på selve ettårsdagen sin...

Mars:

Lillesøster flytter inn på rommet sammen storebror. Det gikk knirkefritt, og vi synes det er veldig koselig at de deler rom!


Vi hadde mange fine vinterdager. Her er vi i Drøbak sammen mormor og morfar. 

April:


Våren er i anmars. Det snek seg visst bare ett bilde med fra april, av storebror som klatrer i epletreet hos mormor og morfar.

Mai:

Storebror fyller fire år. Vi feirer med sjørøverbursdag og besøk av tante Silja.


Lillesøster er uheldig igjen, og brekker armen etter bursdagsfeiringen til storebror. Her er hun sammen morfar på 17 mai.

Juni:

Vi får noen fine dager på stranden sammen fetter Kornelius og kusine Josefine.


Bestemor kommer på besøk.

Juli:

Vi begynner så smått å komme i orden etter å ha pusset opp kjøkken og lagt nytt gulv i stue/gang. Fortsatt har vi ikke fått ryddet opp ordentlig i kjelleren etter oppussingen.. Ting tar visst tid når man har små barn og mye å henge fingrene i ;)


Vi reiser på ferie til Vadsø. Finnmark hadde sin fineste sommer på aldri så mange år i sommer, men akkurat da vi var der oppe dro finværet sørover. Vi hadde allikevel en kjempefin ferie, ihvertfall frem til pappaen i huset fikk skulderen ut av ledd..

Ingen kommentarer: