torsdag 5. desember 2013

Tidsklemma


Her raser dagene avgårde.. Jeg skjønner ikke helt hvordan vi skal rekke alt før jul jeg altså. Listen over alt som skulle vært gjort er alt for lang, og tiden som er igjen når man er ferdig med jobb og alt annet som må gjøres føles veldig liten. Trampolinen for eksempel, den klarte vi ikke å få tatt ned for vinteren før sist helg. Ja, hvis man kan si at vi klarte å få tatt den ned, når det faktisk var mormor og morfar som kom her og tok affære - etter at undertegnede hadde forsøkt å oppnå kontakt kl 06 om morgenen med spørsmål om de trodde jeg måtte ut å ta ned trampolinen så den ikke ble tatt av vinden.

Ja, jeg må bare si takk gud for at vi har mormor og morfar i nabohuset altså. Vi er virkelig heldige!! Og nå er vi så heldige å ha besøk av tante Silja her for noen dager også. I dag var barna hjemme sammen med tante Silja, og jammen disket hun ikke opp med herlig middag her også. Familie er gull verdt!!

1 kommentar:

TreTette sa...

Familie er gull verdt! Skulle ønske jeg bodde nærmere og kunne bidratt litt, nå har jeg tid i bøtter og spann, og det er så luksus som det kan få blitt…. :) Ønsker dere i alle fall god helg, og husk; det er ikke alt som er like nødvendig å få på plass, jul blir det uansett ;)