torsdag 12. desember 2013

Klar for jul?


Puh, i dag har vi fått unnagjort mesteparten av julegavehandlingen. Jeg må innrømme at jeg ikke er av de som storkoser meg med alt som skal ordnes til jul. Dessuten får jeg litt hetta av at barna alltid skal få så mye gaver, og for min del kunne det gjerne holdt med en liten gave til de hver fra oss foreldre. Det blir jo så mye til sammen, at de sikkert ikke får oversikt over alle julegavene på julaften uansett. Men vi møtes ett sted på halvveien, så da blir det noen gaver på de hver, uten at vi tar helt av.

Julekortene har jeg også fått hentet i dag, så får vi se om jeg klarer å få ut fingeren og få sendt de avgårde innen rimelig tid. Jeg er ikke superfornøyd med julekortene, men de ble ikke så aller verst heller.

Ellers er det så som så som er gjort av juleforberedelser her. Men jul blir det nok uansett, og det er jo ekstra koselig med julefeiring når man har barn! Selv skal jeg jobbe en del i julen, men jeg har heldigvis fri om kvelden på julaften og om morgenen 1. juledag. Det er de vaktene det er viktigst for meg å ha fri nå som vi har små barn.

Ligger dere i rute med juleforberedelsene??

1 kommentar:

Karen sa...

Jeg er for første gang på 13 år som lærer ferdig med rettinga ei uke før juleferien, så da kan jeg begynne med juleforberedelsene. Føler jeg har et hav av tid, og ender dermed sannsynligvis opp med å begynne om ei uke omtrent. Og så har vi det gående.