lørdag 28. desember 2013

Julen


Julen raste avgårde i forrykende fart, og jeg rakk visst ikke å henge med her på bloggen. Her har vi hatt syke barn, slitne voksne, dårlig vær og mye jobb. Ikke den beste julen for de voksne, men jeg tror barna har kost seg til tross for sykdom. De har ihvertfall hatt en god unnskyldning for å sitte mye inne og leke med nye leker, iPader og tv-titting.


Julekvelden var vi hos min bror og familien. Barna storkoste seg sammen, og nissen og pakkene var selvsagt høydepunktet. Vi hadde ordnet med en julenisse som ikke var fra familien, sånn at barna ikke skulle skjønne hvem det var. Og det trodde vi heller ikke at de gjorde, helt til vi satt i bilen på vei hjem, og Daniel sa "Det var jo bare Hanne som hadde kledd seg ut!". Haha, snakk om å være observant..


Ada sin første gave var et tegnebrett. Det var så populært at hun bare dyttet bort alle de andre gavene, uten å vise noe interesse for å åpne flere gaver. Stor suksess der altså!


Familiens yngste medlem fikk også være med på moroa, selv om han ikke skjønner så mye av det enda. Stakkars, det blir nok litt mindre oppmerksomhet på de minste på dager som dette, enn hva det ble på de eldste da de var på samme alder.. 


Barna fikk hver sin Trunki-koffert fra bestemor, som de skal få ha med seg når vi reiser til Thailand om veldig kort tid. Ada har kjørt rundt her noen timer med den allerede, så den blir helt sikkert til god hjelp på reisen!

Nå er det heldigvis bare noen få arbeidsdager igjen, så tar jeg ferie. Det skal bli så deilig, så deilig!!! 

Ingen kommentarer: