tirsdag 10. desember 2013

Julebord med jentene


På lørdag var det klart for årets julebord med de beste jentene. I år hadde vi en ny vri, og leide inn en kokk for anledningen. På julebordet i fjor ble vi enige om at vi skulle droppe å kjøpe felles bursdagsgaver til hverandre (som vi har gjort i alle år), og heller bruke de pengene på en kokk til årets julebord. Genialt, eller hva??


Mmm.. Jeg får vann i munnen av å tenke på den gode maten vi fikk servert!!!
Siden vi bare satt ved bordet og ble servert, fikk vi også bedre tid til å skravle med hverandre. Tidligere har vi alltid pleid å lage maten selv, da vi alltid har hatt julebordet hjemme hos en av jentene. Og da blir det jo alltid litt styr med matlaging, servering og rydding. Veldig deilig å slippe det!


Kveldens andre høydepunkt var som vanlig pakkeleken. Denne hadde vi også en egen vri på i år. Tidligere har vi hatt med to gaver til 100 kroner hver, og alle har endt opp med to pakker hver. Mens i år kjøpte vi inn to gavekort, og resten av pakkene inneholdt reklameartikler. Vi kommer nok til å gå tilbake til den gamle metoden igjen til neste år, selv om det var gøy med den nye varianten også!

Alt i alt var det en super kveld, som det alltid er når gjengen samles. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal treffes! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for sist:) veldig bra kveld ja! Klem K