tirsdag 20. august 2013

Barnehagebarn


Da var dagen kommet, fra i dag har vi to barnehagebarn i huset. Begge barna var spent i morges, siden de skulle begynne i en helt ny barnehage. Som jeg har nevnt før, så valgte kommunen å legge ned den fine barnehagen vi hadde her i nærmiljøet, fordi de skulle åpne nok en barnehage et annet sted i kommunen hvor de allerede har mange barnehager. Det betyr at vi ikke lenger har noen barnehage i nærmiljøet hos oss, noe jeg synes er utrolig trist. Jeg har igrunn prøvd å ikke tenke så mye på at denne dagen skulle komme, og håpet i det lengste at noe skulle skje sånn at de valgte å holde barnehagen her åpen til de får en ny barnehage på plass her hos oss. Men den gang ei..


Jeg har ihvertfall forsøkt å legge min negativitet rundt dette med barnehagen til side, og prøvd å fokusere på at det blir en veldig fin barnehage. Og det var det også! Kjempefint uteområde, og fine lokaler. Riktignok litt mindre lokaler enn jeg hadde forestilt meg, og så synes jeg at avdelingen til storebror virket mer som en gang enn som en avdeling. Men det er vel bare en tilvenningssak.
Det er ihvertfall hyggelige ansatte, og mange av de ansatte er de samme fra den gamle barnehagen.


Barna trivdes ihvertfall fra første stund, og jeg tror nok at innkjøringen av lillesøster kommer til å gå smertefritt. Hun fant seg til rette med en gang, og hadde det som plommen i egget. Fortsettelse følger..

1 kommentar:

Pepperkakefjellet klatrer sa...

Skjønner så godt frustrasjonen! Vi er så heldige at vi bur i eit område med 10 barnehager i gåavstand, men eg kjenner at eg hadde tenkt det samme om "vår" barnehage hadde blitt nedlagt. Det er LUKSUS å ha gåavstand - vi også klarer oss med ein bil pga det. Håper og trur dine to små kjem til å stortrivast på ny stad! Godt at personalet er overført :)