søndag 28. juli 2013

Kjøkken


Jeg har ikke fått somlet meg til å ta bilder av kjøkkenet for å vise frem enda. Jeg begynte såvidt, men ble opptatt med noe annet, så bilder av halve kjøkkenet har ligget her på vent i noen uker. Man må jo rydde litt først, og så må det være på riktig tid av døgnet sånn at man har litt lys vet dere, så da er det ikke alltid lett å få gjort det i farten..

Nå tenkte jeg imidlertid at det var på tide å vise frem litt, selv om jeg ikke har bilder av hele kjøkkenet enda. Vi er kjempefornøyd, og trives utrolig godt i huset vårt nå!!


Det er fortsatt litt småtteri som gjenstår, men det aller meste er på plass. Og så ser kjelleren fortsatt helt bombet ut da, men det ser vi heldigvis bare når vi skal vaske klær eller hente noe der nede ;)

Kjøkkenet vi har valgt er fra ikea. Bordet har en flink møbelsnekker snekret til oss, og lampa har vi bestilt på nettet. Gulvet ser man ikke så lett på disse bildene, men det er en lys enstavs eikeparkett. Vi angrer allerede på at vi ikke gikk for bare skuffer nede under vinduet der, så det er mulig at vi endrer på det. Ellers er vi godt fornøyd!

Jeg skal nok få somlet meg til å ta bilder av den andre siden av kjøkkenet en dag senere. Om dere er interessert da!? Det er jo ikke noen interiørblogg akkurat dette, men litt må man jo kunne vise frem!

2 kommentarer:

Marthe Øyrås sa...

Jeg vil se, jeg vil se, jeg vil se! Og bildene dine er jo mye finere enn min såkalte interiørblogg, ha ha ha!

mammaKine sa...

JA, til å se mer kjøkken! Det ser kjempefint ut og bordet ble dødsbra :-D