søndag 17. februar 2013

Akedag


Storebror og jeg har hatt en kjempefin tur til korketrekkeren i dag. Vi var flere foreldre og barn på tur, og vi hadde tatt med oss niste. Det var utrolig hyggelig og gøy, så det er absolutt noe vi kommer til å vurdere å gjøre igjen :)

Dessverre så var det en mann som falt rett foran oss, og brakk benet. Så vi brukte mye av tiden vår på å hjelpe denne mannen frem til han ble hentet ned av ambulansepersonell og røde kors. Det verste var at folk kom kjørende i full fart, til tross for at vi sendte to personer oppover i løypa for å varsle alle som kom kjørende nedover om at de måtte bremse. To ganger ble vi påkjørt av villmannskjørere. Den ene traff den skadde mannen rett på den brukne foten, og kjørte bare videre i full fart uten å spørre om hvordan det gikk. Er det mulig?? Mannen lå jo og vred seg i smerter..


Lunsjen bestod av pølser på termos, kanelbolle, smoothie og nøtteblanding. Daniel syntes det var veldig stas å få sitte bak i bagasjerommet og innta godsakene.
Jeg synes det er veldig koselig å gjøre sånne ting som dette alene med storebror innimellom. Lillesøster er jo alene med meg nesten hver dag, mens storebror har sjelden mammaen helt for seg selv. Og så får jo pappaen og lillesøster litt alenetid sammen også, sikkert ikke dumt det heller. 

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Å, så koselig! Viktig å gjøre ting alene med storebror også, det er jeg dårlig på merker jeg. Men det er mest fordi Mathias alltid vil ha med Noah hvis han får velge :p

★ Heidi ★ sa...

Folk er saa ignorante altsaa... Det minner meg paa da jeg brakk kragebeinet i slalombakken 10 aar gammel. Ble paakjört bakfra av en tulling som ikke stoppet engang for aa sjekke hvordan det gikk med meg... Fy sören.
Helt enig i at det er viktig aa finne tid alene til hvert av barna. Det er bare at naar jeg pröver dette med Adrià f.eks saa spör han etter marcus HELE tiden;)

Fin dag til deg!