tirsdag 15. januar 2013

PompDeLux


Jeg er så glad i PompDeLux-klærne! Utrolig fine og gode klær. Og så liker jeg så godt fargeutvalget deres. Denne "violet" fargen er absolutt en favoritt. Jeg kjøpte litt flere klær da alt kom på 50% i jula, og så bestilte jeg enda litt flere klær nå som alt er på 70%. Fort dere inn hvis dere og vil sikre dere noen godbiter, det begynner å bli veldig utlpukket (ja, jeg skulle jo skrevet dette innlegget med en gang de begynte 70% salget sitt. Sorry!).
Nå er det bare å glede seg til den nye kolleksjonen deres kommer ut! Og for de som måtte lure, så er ikke dette innlegget sponset.

4 kommentarer:

Smaken av kaos og lykke sa...

Hei!
Takk for tips om salg på PompDeLux klærne! Klærne derfra er helt fantastiske. Vi var så heldige at vi fikk PompDeLux klær til våre to gutter til jul. Ble Så fornøyd :) Veldig fin blogg du har!

mona sa...

Takk for hyggelig hilsen :)

Wenche sa...

Jeg digger gulvet hun kryper på!
Deres?

Og frøkna er selvfølgelig nydelig hun også. Men det er så selvsagt.. ;-)

mona sa...

Skulle gjerne sett at det var vårt gulv (Bare at jeg ville hatt ekte tregulv, dette er bare klikklaminat. Jeg hater den gule parketten vi har her..). Men dette er bare et gulv jeg har kjøpt for å bruke til fotograferingen min ;)