onsdag 9. januar 2013

Opprydding


Da vi flyttet inn i huset vårt var jeg gravid og DÅRLIG. Så da fikk jeg liksom ikke ryddet alt på plass i skuffer og skap sånn som jeg egentlig ville. Så kom mormor og morfar over med en haug med esker som jeg har hatt lagret borte hos dem i noen år..
Overetasjen har jeg fått gått igjennom noen ganger siden den gangen, men kjelleren har liksom bare blitt stående. Jeg tenkte jeg skulle ta det på våren i fjor, og ha et lite garasjesalg. Så tenkte jeg at jeg skulle ta det i løpet av sommeren, og ha et garasjesalg på høsten. Så har det bare blitt flyttet fremover og fremover.

Men nå, NÅ skal det tas! Hvis jeg sier det her så må jeg vel bare!!? Jeg har holdt på en stund på dagen i dag, og skal ned og fortsette litt før jeg legger meg nå. Det er jo DEN jobben. Det er ikke gjort på en dag, for å si det sånn. Og jeg sliter sånn med å kaste ting - for man har da alltids noen gode minner forbundet med tingene.. Dessuten bruker jeg aalt for lang tid på å se igjennom gamle papirer og bilder. Sukk!

Wish me luck!

3 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Ååå, kjenner meg veldig igjen. Lykke til!

Karin Pedersen / KarinFoto sa...

Det høres kjent ut. Det tok flere år før vi virkelig tok tak i siste rest av innflyttingslasset. Da vi skulle frigjøre rommet i kjelleren til studiorom, føltes det umulig der og da. MEN lag deg en liste med små oppgaver, da er det mye lettere å komme seg gjennom det. Hvis man gjør noe hver dag, tar det ikke lang tid :) Det funket her, og selvsagt lengsel etter studiorom hjalp jo godt på ryddemotivasjonen :)

Lykke til :)

Ida sa...

Ahh kjenner meg så igjen. Er håpløs hver gang jeg skal ha en opprydding på et eller annet. Det er jo så koselig å se på gamle ting som er blitt litt glemt. Det får bare ta litt tid, da får du kost deg litt også på en måte ;) Lykke til!