fredag 21. desember 2012

Snart jul


I dag har far i huset tatt juleferie. Så det betyr vel at det virkelig snart er jul!? I morgen har vi store planer om å kjøpe inn både pinnekjøtt og juletre, i tillegg til at vi skal sparke i gang jula med ribbemiddag. Herlig!

Jeg fikk forøvrig litt julestemning da jeg var sammen med mormor på julekonsert i konserthuset i kveld. Utrolig stemningsfullt og flott! Jeg er egentlig ingen stor musikkelsker, og klassisk musikk tiltaler meg ikke sånn i hverdagen. Men jeg synes allikevel at sånne konserter som jeg var med på i dag gjør et stort inntrykk!


Jeg har forøvrig tenkt til å bli flinkere til å pynte lillesøster litt i hverdagen. Når man har sånne fine kjoler som dette, så er det synd at man ikke får brukt de oftere. Hvorfor ikke bruke de til hverdags også!? De vokser jo så fort ut av klærne sine, så plutselig er den for liten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig med julekonsert, vi tok med barna i kirka forrige lørdag. Selv om jeg heller ikke er så opptatt av musikk, så blir det noe annet når man drar på konsert. Nydelig kjole til nydelig jente :-)

Mona

mona sa...

Signe: Takk for det :) Det er min kusine som har strikket den fine kjolen. God jul til dere også!
PS: Jeg fjernet kommentaren, siden det snek seg med en adresse der. Ingen krise altså, men har bevisst unnlatt å skrive på bloggen hvor vi bor :) Du kunne selvsagt ikke vite det!

mona sa...

Takk for det, Mona. Koselig at du følger med! Håper formen din er tipp topp nå :)

Signe sa...

Det er bra Mona. Det er ikke så lurt å legge ut adr.

Signe