mandag 3. desember 2012

For få timer


Døgnet har visst litt for få timer.. Jeg har enda ikke rukket å gå igjennom bildene fra ferien. Så et innlegg om ferien får komme senere.
Vi kom hjem i huset her natt til søndag, og holdt på å fryse oss ihjel da vi la oss. Litt av en overgang fra varmen ja.. For sikkerhets skyld hadde vi latt vinduet stå oppe på rommet til storebror. Og varmen var skrudd ned i hele huset.
I går fikk vi med oss julegateåpningen i tillegg til at vi fikk koselig tantebesøk fra Vadsø. Innimellom der pakket vi ut, vasket klær, fikk opp julestjernene i vinduene og ordnet litt i forbindelse med gangen som har blitt pusset opp mens vi har vært borte.


I dag har storebror vært hos tannlegen. Han var ikke helt ivrig på å gape sånn med en gang, men ble medgjørlig nok etter at han fikk varmet opp litt. Det var heldigvis bare skryt å få fra tannlegen, og vi fikk beskjed om å fortsette som før. Vi pusser morgen og kveld med fluortannkrem. Fluortabletter har vi foreløpig latt være å bruke, ettersom dette visstnok ikke skal være nødvendig enda. Tannlegen i dag snakket om at de anbefalte å begynne med fluor fra femårsalder.

Ellers har vi fortsatt litt med prosjekter i forbindelse med gangen, vært på shopping, bakt og kost oss med besøk av tante Silja i dag. Døgnet kunne gjerne hatt noen timer ekstra, ja!

Edit: Og så må jeg jo legge til at lillesøster har fått en ny tann i dag! En av fortennene oppe har såvidt tittet igjennom :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heia. Velkommen hjem. Det var nok litt av en ovegang,men dere har jo hatt det så fint i sol og varme. Så koselig bilder både fra turen og Daniel i tannlegestolen. Han er så flink. Jeg ringer i morgen.

God natt. Klem fra Anne Mari

Linn Beate sa...

Fine Bilder!

eventyrLise sa...

Her får vi beskjed å begynne med fluor når ungen er rundt 1 år. rart det er så forskjell.

Renathe sa...

Velkommen hjem :)
Vi fikk beskjed om og begynne med en gang tennene kom vi fra tannlegen :o Fikk fluor til tannlegen også.. Så rart! Det var tre årskontrollen, men fikk jo når de var 6 mnd på helsestasjonen også :)