tirsdag 18. september 2012

Barselgruppe


I dag har det vært barselgruppedag her i heimen. Alltid like hyggelig for mødrene med litt skravling, og nå får babyene våre mer og mer glede av hverandre også.
Ei av jentene i barselgruppa er like interessert i foto som meg, og hun gjorde et kupp på loppemarked her for litt siden. Hun fikk nemlig denne herlige kofferten for den nette sum av fem kroner! Vi hadde egentlig planer om å prøve å få noen sovebilder av babyene i dag. Men det var selvfølgelig lettere sagt enn gjort nå som de er så store. Det er jo ikke akkurat så stille og rolig på sånne treff ;)
Vi må nok gjøre et nytt forsøk en annen dag!


Vi har forresten hatt litt bedre netter her i huset igjen nå, så jeg håper det er på vei til å gå seg til litt igjen. I går fikk lillemor og jeg til og med sovet et par timer på formiddagen, så da fikk vi hentet oss inn litt. Men det må nok noen netter med minst seks timers søvn til, før man føler seg halvveis normal igjen etter sånne perioder! Jaja, om noen år er nok de søvnløse periodene nesten glemt..

4 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Så herlige bilder, kul koffert:). Jeg har vært på jentetur i helga og har fått sovet sammenhengende i tre netter, luksus! Utrolig hva god søvn kan gjøre med en sliten kropp:),

Anonym sa...

Du verden så fin Ada er der hun sitter i kofferten. Klem fra Anne Mari.

1 Prins og 2 Prinsesser sa...

Så hyggelig at dere tar bilder sammen, kjempe søte bilder :)

Annette sa...

He He, så gøy bilde av henne inni kofferten :)) fint!