søndag 3. juni 2012

Sykkeltur med storebror


Det er koselig å kunne gjøre noe alene sammen med eldstemann i huset. Dessverre føler jeg at storebror får litt mye kjeft her hjemme om dagen. Jeg kjenner at jeg har så liten tålmodighet med han, og blir så irritert når han er hardhent med lillesøster og aldri kan la henne være i fred når hun skal sove. Det blir ikke akkurat bedre av at barnehagen var stengt i hele forrige uke, og at det fortsatt ikke ser ut til at streiken skal ende med det første.
Derfor var det ekstra koselig å dra på sykkeltur i dag, bare Daniel og jeg. Vi syklet en lang tur, og så masse spennende på veien. Det som festet seg mest hos lille var en fugl som hadde en meitemark i nebbet. Han snakket om fuglen og meitemarken nesten hele veien hjem "fuglen må ikke spise meitemarken!", "fuglen ødela den!". Til slutt ble det veldig stille bak på sykkelsetet, og da vi kom hjem var det en liten som hadde sovnet i setet sitt. Finingen!

3 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Kjenner veldig godt til det med taalmodigheten...
Det blir ofte slik at man kjefter paa de store barna... Man forventer liksom at de skal forstaa mer enn de gjör. men barn maa jo faa vaere barn.
Syns jeg har mye mer taalmodighet med A enn med Marcus. A er liksom unnskyldt med aa vaere i trassalderen, mens M ikke har den unnskyldningen...

missM (Hverdagseventyr) sa...

Awwwww, så herlige bilder. Kos at du har tatt med storebror på sykkeltur. Jeg elsker forresten det bildet der han står og peker på kua!

Frulykkelig sa...

Så koselig med sykkeltur sammen, er ikke alltid så lett å få til egentid med hvert barn når man har flere.

Når det gjelder bæring er nok de små forskjelige ja, vet om noen andre også hvor barnet rett og slett syns det bli litt for tett.

Eldstjenten min på 5 år går to dager i uken i barnehage, ellers er de hjemme ja. Men det er det vi er vant til så da er det liksom bare sånn. Vi er aldri en hel dag bare hjemme da, vi finner alltid på noe. Drar i åpen barnehage, ut på tur, treffer andre som er hjemme osv. Det er egentlig det enkleste.