mandag 21. mai 2012

Økedøgn?


Etter mange dager som skikkelig utålmodig liten frøken, så var plutselig denne lille jenta her en drøm å ha med å gjøre i dag. Med barselgruppa sov hun nesten hele tiden, og lå og lekte med noen leker mens hun var våken. Mens jeg trillet tur sov hun stort sett hele tiden. Og mens jeg var ute og spiste med russebiljentene mine i ettermiddag/kveld har hun sittet på fanget og fulgt ivrig med. Herlig!
Det får meg selvfølgelig til å lure på om hun kanskje har hatt noen økedøgn? Jeg tenkte selvfølgelig ikke på det før utpå ettermiddagen i går. Men jeg legger henne forsåvidt ofte til matfatet om hun er grinete, så da har hun sikkert fått økt produksjonen selv om jeg ikke har tenkt over det. Det er jammen ikke alltid godt å vite hva som plager disse små ;)

5 kommentarer:

Størstepia sa...

Helt sant, er ikke lett å forstå seg på disse små bestandig. Man må bare gå med magefølelsen, og med nr 2 er det jo heldigvis litt lettere enn med nr 1 . OG man er mer avslappet, Heldigvis:-)!

Håper det var det som plagde lille frøken i helga da!

Ha en riktig god uke, ser jo ut til at vi får sommertemperaturer også, jippi!:-)

Klem fra Kjersti

Britt Kristin sa...

Ikke lett å forstå seg alltid på disse små...Håper hun blir bedre nå da...

Ønsker deg en fin uke...

Klem fra Britt.

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Det var nok helt sikkert økedøgn, ellers husker jeg også at min lille spurv var generelt mer happy med på tur enn hjemme. Han ble veldig søvning av å være på farten. Jeg tror nok vi mødre kan stole ganske mye på instinktet vårt.
Herlig bilde!! Nydelige blå øyne og fall i håret ♥

Janet sa...

Herlig bilde! Nei, skrivee under på at det ikke er like lett å forstå. Etterpåklokskap er klokskap det også :-)

Regni sa...

Åh, hun er så utrolig søt! Så stor hun er blitt, så fort! Økedøgn høres ut som en grei forklaring på uroen. Godt det har gått seg til. :-) Så gøy at australiaboerne kanskje kommer til Norge!