tirsdag 17. april 2012

Ullungene


Har dere hørt om nettbutikken Ullungene? Det hadde ikke jeg heller. Så fikk jeg en liten mail om jeg var interessert i å prøve et av produktene deres. Og det kunne jeg selvfølgelig ikke si nei til.. Ihvertfall ikke når jeg så de herlige plaggene de hadde, og leste litt om nettbutikken:
"Ullungene er et resultat av et vennskap, et utvekslingsår i Peru, uendelige timer med strikking og aller viktigst; et ønske om å gjøre en forskjell for jenter som har en helt annen hverdag enn oss.
Ved å kjøpe ullklærne våre hjelper du strikkerne våre i Lima med en bedre hverdag. De håndstrikker alle plaggene i nydelig myk babyalpakkaull. Babyalpakkaull er en fantastisk fin ull siden den puster, ikke klør og fordi den er allergivennlig. Det unike med ullen er at de holder barnet godt og varmt når det er kaldt, og er svalende når det er varmt. Samtidig er ullen kjent for å være allergivennlig. 
Ullungene --- ærlig ull."


Hva er vel bedre enn herlige "hjemmestrikkede" klær, når man i tillegg kan hjelpe damene i Peru til en bedre hverdag!? Ja, nå er jeg veldig positiv - og det er absolutt ikke bare fordi jeg var så heldig å få denne nydelige omslagsjakken - jeg tenkte virkelig at det var en butikk helt etter min smak så snart jeg klikket meg inn der!

Jakken til Ada er i str 6-12 mnd, så det er mulig at de er litt små i størrelsene. Den var ihvertfall ikke større enn at vi snart kan begynne å bruke den - men den kommer nok til å vare lenge :)

Ps: For dere med guttebaby, så må dere ta en titt på denne rampegenseren. Den hadde ihvertfall stått høyt på ønskelisten min om jeg ventet en liten guttebaby ;)

4 kommentarer:

nullfiresyvni sa...

Å så utrolig fin den var. Den ser til og med myk ut. Tror det blir en rampegenser på oss ja!

Kirsti

★ Heidi ★ sa...

Aa, saa nusselig den omslagsjakken var da:) Helt herlig.
Jeg venter paa aa faa arve en hel haug med gutteklaer til babyen! Faar vel ta en titt der för jeg bestiller meg rampegenser;)

frk henriksen sa...

Hei Mona! Så utrolig hyggelig at du likte jakken vår, håper du fortsatt er fornøyd med den :-) Kan det være at du fikk str 0-6 mnd, synes jakken ser litt for liten ut til å være 6-12 mnd? :-)Hilsen Anne Merete fra Ullungene

mona sa...

Ja, jeg er kjempefornøyd. Myk og god! Høres nok mer riktig ut at jeg fikk i str 0-6 mnd, ja. Vi har tatt den i bruk nå, og hun er jo bare tre mnd :)