lørdag 21. april 2012

Smokkenekteren


Barna våre er visst ikke noe glad i smokk. Daniel tok såvidt smokk de første månedene, og så var han ikke interessert lenger. Lillesøster har ikke villet ha smokken i det hele tatt. Og siden hun tidvis har vært mye urolig, så kunne jeg gjerne tenkt meg at hun ville ha smokk- alternativet er selvfølgelig at mor fungerer som smokk selv. Derfor har de fleste merker blitt testet ut, alle uten hell.
Så fikk jeg høre om smokken WubbaNub, som visstnok skulle være redningen for mange smokkenektere. Her om dagen dumpet den ned i postkassen, etter å ha blitt bestilt fra ebay. På grunn av kosedyret som henger på vasket jeg den på ullprogram inni en vaskepose før jeg holdt selve smokken nedi kokende vann i et par minutter. Og resultatet?? Tja.. Etter mye prøving har jeg fått henne til å ta den litt. Men jeg brukte vel et kvarters tid på å få henne til å ta den bare for bildets skyld. Hun har tatt den mer enn noen annen smokk vi har prøvd, men ikke mer enn at den kanskje kan berge pappaen litt innimellom hvis mor ikke er hjemme..

Her har vi hatt en rolig dag med forefallende arbeid i huset og en liten tur på badeland. Daniel elsker å bade, og vil skli på sklia om og om igjen. Jeg lurer litt på hvor lenge vi egentlig må være på badeland før jeg slipper å lokke med is for å få han med meg ut derfra igjen.. Nå har han dratt på overnattingsbesøk hos mormor og morfar. Kjempekoselig for han, og kjempedeilig for mor og far som får sove lenge i morgen tidlig :) Lillesøster sover jo gjerne litt utover om morgenen, mens storebror stort sett er oppe og hopper kl 06 - gjesp!

Fortsatt god lørdagskveld!

8 kommentarer:

Karin Pedersen sa...

Vakre lille Ada! Åhh, den skulle jeg gjerne hatt da jeg slet håret av meg for å få Lillebror til å ta smokken. Det er ikke lett prosess altså. Han tar fortsatt ikke smokken, og nå har jeg vel egentlig gitt opp. Han er 10 mnd nå...
Begge jentene tok smokken uten problem, men de var flaskebarn, mulig det har noe sammenheng.

Ha en fin søndag!

Pia sa...

Ingen smokkeelskere her i huset heller. Men da slipper man jo problemet seinere med avvenning:)
Ho er nydelig!

Anonym sa...

Lillemor tok ikke smokk eller flaske før hun var 4 mnd :) Så herlig smokk da, synd jeg ikke fant sånne. Synes de er så kule :)

Fru Føreland sa...

Skjedd mye siden forrige besøk hos deg nå (må skjerpe meg).
Kjempesøt smokk du har gått til innkjøp av, håper hun venner seg til det snart. Jeg hadde gitt opp da tante satt en hel dag og dyttet den inn, frøkna har vært avhengig av den etter det:D Burde kanskje vurdere å slutte med den etterhvert, men ser at hun har såå glede av den så har ikke hjerte til det helt ennå. Her endte vi forresten opp med prematursmokk i lateks (brakk seg av alt annet).
Kjemepekoselig at du ble med på min give away:)

Ha en finfin søndagskveld!

Susan sa...

Hei Mona.
Jeg lurte på om denne smokken var noen suksess? Adrian vil heller ikke ta smokk, og selv om det er godt å slippe avvenning senere, hadde den vært fin å ha i de mest sutrete periodene. Tips mottas med takk.

mona sa...

Tenker det samme som deg, Susan! Og denne frøkna er er rimelig utålmodig i perioder.. Fikk henne dessverre ikke til å ta denne heller da, så ingen tips å komme med herfra

Susan sa...

Ja ja, storesøster var også slik så det ligger vel i familien. Hvem trenger vel smokk når man kan "henge" i puppen liksom :) Jeg har kjøpt Giraffen Sophie i håp om at den kan bli en suttefavoritt. Foreløpig er det fingrene som er best.

Du tar usedvanlig flotte bilder, og du har også to fantastisk fine modeller :D Jeg er innom bloggen din hver natt og synes det er ekstra gøy ettersom vi har jevngamle babyer.

mona sa...

Takk for det :)
Storebror her var heller ikke noe glad i smokken. Men han var så rolig og fornøyd at jeg sjelden savnet det. Lillesøster derimot, hun skulle jeg ofte ønske at kunne roet seg med en smokk.. Kanskje jeg må prøve meg på den giraffen jeg og!
Hyggelig at du følger med!