fredag 27. januar 2012

Og valget falt på..


Ja, i dag har jeg vært på harryhandel i Sverige sammen med pappaen min. Der kjøpte jeg denne finfine vogna - Emmaljunga City Cross i fargen Grey Carbonite. Vogna kjøpte jeg på Kattis Babyshop i Strømstad. Jeg kjenner flere andre som har handlet der, og alle skryter sånn av den gode servicen deres.

Gjett om jeg gleder meg til jeg skal ut og trille med herligheten!!? Foreløpig er jeg ihvertfall superfornøyd med kjøpet. Vogna virker utrolig god å trille, har mange fine finesser, er lett samtidig som den virker robust, og så ser den jo veldig fin ut også!!

Jeg må si det er deilig å ha fått vogna i hus. Selv om man selvfølgelig kan ordne ting etter at babyen er født, så synes jeg det er deilig å ha de viktigste tingene på plass på forhånd. I løpet av helgen skal jeg nok også få pakket den berømte sykehusbagen og ordnet i stand litt andre småting som må ordnes.
Siden armene mine er helt ute og kjører nå, og siden min kjære jobber mye om dagen, har morfar vært så snill å ta på seg oppgaven med å male vugga. Så da er vi i gang med den jobben også :) Hurra!

Ønsker alle en fin fredagskveld!

5 kommentarer:

Marthe Øyrås sa...

Veldig fin vogn, og flott farge :)

Fru Jacobsen - Mitt herlige mammaliv sa...

Så fin vogn. Jeg elsket min emmaljunga, men det var edge duo da :)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så fin vogn ,bra du har funnet en du liker:)

Så snille de er på jobben din som gir deg kake:) det er ikke alle som har det sånn tror jeg.

Klem

Ida sa...

Stilig vogn! Herregud hvor tidlig ute vi var da vi skulle finne vogn, og jeg enda en god stund igjen. Hehe..Holder på å male den andre senga nå slik at vi får to hvite, greit og ha litt likt. Enig med deg at det er godt å ha de fleste ting i orden før babyen kommer, men gudene veit hvorfor jeg har vært så innmari tidlig ute.
Gleder meg også veldig til ut å trille etterhvert :) Det ser så kos ut :)

Pernille Ulrikke sa...

Å så fin den var i den fargen!! Jeg kjøpte min classic sport med citybag i sort på kattis jeg også, er utrolig ålreite de som jobber der. Også sparer man noen kroner på å kjøpe den der også ;-) Legger meg til som følger, blir jo helt babysjuk av å lese om graviditet! (selv om lillemor kun er 7mnd)