søndag 8. januar 2012

Magebilder


Da jeg var gravid sist var jeg så heldig at mannen til en god venninne av meg tok bilder av oss. Men nå har han dessverre solgt utstyret sitt, siden han ikke fikk brukt det nok.  Jeg har tenkt tanken å gå til noen som kan dette med å ta bilder denne gangen, men må innrømme at jeg synes det er litt dyrt. Nå har det meste av pengene våre gått til oppussing det siste halvåret også, så jeg synes ikke at lommeboka vår har råd til sånne utskeielser..
Derfor prøvde jeg å lage istand et lite "studio" her hjemme i dag, for å få tatt noen bilder av Daniel sammen med magen. Men det var jammen ikke lett å få til gitt! Daniel var passelig utålmodig, og mor var passelig lite fotogen. Jeg tror nok vi må gjøre et nytt forsøk senere..
Her har dere ihvertfall en smakebit på det beste vi klarte å få til :)

5 kommentarer:

Mariann sa...

Kjempefint bilde da :). Jeg lagde også studio her hjemme når julekortbildene skulle tas.. Ikke lett, men moro var det :)
Skal dere forresten til Thor-Arnes 40-årslag? Ble litt usikker på om din kjære og TA var kompiser utover jobben, men Er vel farlig nærme termin kanskje??

M

Ida sa...

Nydelig bilde, Mona :)
Jeg har også veldig lyst til å forevige magen snart, hvem vet om man noen gang skal gå gravid igjen...? Og det er neimen ikke lett å ta bra bilder hjemme. Jeg er enig med deg at det er litt dyrt hos fotografer...og er på utkikk etter noen hobbyfotografer kanskje som er flinke og samtidig har en god pris. Det er ikke så lett å finne de uten å kjenne folk virker det som!

Siw Aina sa...

Vi lagde også fotostudio her hjemme. Jeg stilte inn kamera og kommanderte fjortissen rundt, og hun knipsa ivrig ;)
Synes foresten bildet ditt var kjempekoselig jeg :D

mammaKine sa...

For et herlig bilde!! :-)

Wenche sa...

Det ble jo fint det da! Jeg liker best de "ekte" bildene uansett jeg da, og dette synes jeg var kjempekoselig!

Ang vogna så har ikke jeg City Elite (jeg har Mini), og jeg har ingen peiling på bagen som følger med i det hele tatt.
Men jeg vet at Regni har City Elite, så kanskje hun har prøvd bagen?
Du kan jo høre med henne. :-)