torsdag 16. juni 2011

Ikke helt etter planen


Det er vel ikke meningen at ting skal gå på skinner når man pusser opp hus?? Jeg har jo hørt om dette, men så planlegger man og tror at alt skal gå så lett og fint.. Jaja, nå har vi (ja, eller morfar er vel rettere sagt) revet hele badet, og trodde at snekkeren skulle starte med det nye badet med en gang. Så viser det seg at snekkeren har fått to sykemeldte i firmaet, og at han er nedlesset i arbeid. Så da blir det ikke bad i sommer allikevel....
Jaja, vi jobber med å finne en løsning, så det skal nok bli bad på en eller annen måte allikevel. Det sier seg selv at vi ikke kan være uten dusj hele sommeren, så en eller annen løsning MÅ vi klare å finne. Jeg tar gjerne imot tips hvis dere kjenner noen flinke håndtverkere som tilfeldigvis er arbeidsledige i noen uker fremover. En flink flislegger hadde vært toppen ;)

6 kommentarer:

Pia sa...

Kjipt! Vi har et firma som tar seg av alt, og de har håndverkere og alt mulig, så hos oss går det på skinner!
Herlig bilde!

Elin sa...

Åneeeei!! Så utrolig kjipt!!
Også badet av alle rom i huset. Det er jo det aller viktigste!
Som huseier ( og oppusser) vet jeg alt om at ting ikke alltid går som planlagt. MEN jeg er sikker på at det løser seg på ett eller annet vis for dere. Det gjør som regel det vet du ;)

Mariann sa...

Ohh no, så utrolig kjipt!!! Håper det ordner seg kjapt, bad må man jo ha.

Renathe sa...

I verste fall går det jo an å gjøre det selv! fliser er utrolig enkelt å legge.. som en krise løsning iallefall :)

Siw Aina sa...

Så utrolig kjipt da. Skulle tro de kunne skaffe vikarer for å holde avtalene sine, men det er kansje ikke så lett i den slags yrker. Håper dere finner en løsning som funker for dere!

Silja A sa...

Harald er kjempeflink å legge fliser. men det må vente til den 18. juli