tirsdag 12. april 2011

Koselig hverdagsbesøk


 I dag har vi feiret litt påske på forskudd her hos oss. Plutselig stod Daniel sin mormor, onkel, fetter og kusine på døra her, og like etter kom tante Hilde på besøk - hele veien fra Vadsø :) Tante hadde med seg et veeeldig spennende påskeegg, fylt med rosiner, smoothie, kjeks og eple (hun hadde selvfølgelig forhørt seg om hva som var lovlig godteri her i heimen ;)).

Tusen takk for et kjempekoselig besøk, og for det fine egget fra tante!!

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så koselig med sånne besøk!:-)
For et flott påskeegg!!

Håper du har en flott tirsdagskveld!
Klem fra størstepia

PS: Skal lete etter park-bildet på loftet hos pappa etterhvert jeg også:-)

Mariann sa...

Så herlig dag og så koselig med så flott besøk.
Jeg forstår at jeg har tilbrakt litt vel mye tid på facebook i det siste, for jeg leter etter liker knappen. Ha en strålende uke
Tudeluuu

Mariann sa...

Hørtes veldig koselig ut :) Og så koselig header du har fått deg nå, fint bilde av godgutten. Så spennende det blir det flytting osv fremover for dere. Og dukkehuset er veldig stas selvom om vi ikke har brukt en krone på det.. det enkle er ofte det beste. Men har jo lyst å gjøre det koselig der inne, så håper jeg klarer å holde liv i prosjektet i sommer.. alt kommer jo ann på gravidformen. Maling håper jeg Kjetil stiller opp på :) Sandkassen kjøpte vi på plantasjen.. var ikke så dyr, men trenger myyyyyye sand. Har vært og kjøpt påfyll et par ganger allerede og trenger egentlig mer.
Ønsker deg en strålende onsdag.
KLEM