onsdag 20. april 2011

Festplanlegging

Nå om dagen driver jeg og planlegger en aldri så liten 90 års feiring (3 x 30) sammen med to venninner. Jeg har igrunn aldri arrangert en større fest, og merker at jeg tydeligvis ikke er typen som hadde kost meg glugg med å for eksempel planlegge bryllup. Ja, altså, jeg mener ikke at jeg ikke hadde syntes at det var stas, men isåfall kunne jeg mer enn gjerne tenkt meg en bryllupsplanlegger og et stort budsjett ;)

Det er jo så mye småting å tenke på!! Vi skal ikke gjøre noe stort ut av denne festen altså, men vi skal servere litt tapas (som vi skal lage selv. Kjenner jeg blir litt stressa ved tanken..) og velkomstdrikke. Og så må man jo pynte lokalene litt også, og så må man tenke på alt mulig småting som hvor man skal kjøle ned drikkevarer, hvordan bordene skal stå plassert, hvordan pynt man skal ha, om man skal lage ferdige spillelister med musikk osv, osv.

Er det kanskje noen som har noen gode tips?? Hvor får man f.eks. kjøpt billige og greie papirduker?

Jeg kom forresten over disse morsomme lanternene på claes ohlson i dag, og kjøpte en for å teste. Jeg har ikke spurt de andre jentene hva de synes om å kjøpe noen til festen enda, men Daniel syntes ihvertfall at det var stas å få denne på rommet sitt :)

5 kommentarer:

Elin sa...

EBAY!!
Hehe!
Der finner du det meste dere trenger ;) Men nå vet jeg ikke hvilket tidsperspektiv dere har å fare med...

Dere får greie papirduker på stor rull bl.a på europris. Skulle såååå ønske jeg bare kunne kjøpe sånne duker til bryllupet, men nei - da vil jeg ha tøy.

Jeg må forsåvidt si meg enig med seg. Det er stas å planlegge bryllup, men jeg storkoser meg ikke med arbeidet. Det fører med seg alt for mye stress over de små tingene til at jeg klarer å kose meg. Men det må gjøres og det blir nok bra til slutt! Trøster meg med at dette bare skal gjøres en gang ;)


Lykke til med festplanleggingen!
Det blir nok kjempebra :)

Forresten, finnes de lanternene i flere farger??

Mange klemmer!

Siri sa...

Sjekk ut IKEA - noen ganger kan en ordentlig stoffduk koste det samme der som en dyr papirduk. Eller har de papirdukruller på Smart Club - sikkert på Clas Ohlson, Staples... Nå er Stoff og stil kommet til Alna også - så en skikkelig rimelig stoffrull hvis noen av dere kan kante noen meter på en symaskin kan også duge?

Vet ikke hva dere tenker med servise, men også her kan IKEA for et par kroner erstatte pappservise. Kjapp standardheving og du har til en annen gang også.

God fest!!

Også tar jeg meg en runde i bloggen din og titter litt mer. God påske!

Pia sa...

Ser du har fått noen tips - du får fortsette å lete rundt - på nettet finner man jo svar og tips.
Ha ei riktig fin påske - nå tar vi oss noen dager med påskefri:)

Størstepia sa...

Og jeg som ELSKER festplanlegging:-)
Enig med Elin over her, Europris har ok og billige papirduker. De har det på Nille også mener jeg. Kubbelys har de jo støtt og stadig tilbud på på Nille, så der er det lurt å følge med:-)
Syns de har masse fint å pynte bordene med på Nille også, ellers er jo IKEA alltid en sikker vinner. Billige telysestaker og servietter, falske blomsterkvaster og steiner o.l.
Lykke til og kos deg masse med planlegging og pynting, gleder meg til å se hvordan det ble!
God påske videre!
klem fra størstepia

Karianne sa...

Mange gode tips her, men styr unna Nille. De blir det hull i bare du ser på dem. Suuuper tynne.
Nydelige bilder av påskekyllingen:) fortsatt glad påsk!!