tirsdag 26. april 2011

Buss

Vi har en liten kar her som er så veldig opptatt av bussen om dagen. Noe av det mest spennende som kan skje er visst om bussen eller trikken (som også går for å være buss) kjører forbi. Hvis jeg synes at lille er treg, så spør jeg bare om vi skal gå og se etter bussen - da kommer han i full fart.

I dag skulle vi treffe et par venninner av meg på en cafe i nærheten. Selv om det ikke var lange biten å gå, så måtte vi selvsagt ta både buss og trikk. Hehe, jeg tror kanskje det var noen som syntes det var noe unødvendig at jeg styret sånn med å få vogna inn på trikken, og stemplet billetten, bare for å hoppe av på neste holdeplass igjen. Hva gjør man vel ikke for at barna skal ha litt moro ;)

Nå skal jeg sette meg ned meg den splitter nye pcèn min, som lå på bordet her da jeg kom hjem fra jobb i dag :D Er det kanskje noen som har tips til enkleste måte å overføre bilder fra den gamle pcèn til den nye?

2 kommentarer:

Regni sa...

Hva gjør man vel ikke for at de små skal få ha det gøy? Vi tar gjerne en ekstra tur i rulletrappen, eller kjører heis når vi er ute og handler for at vesla skal få oppleve dette som hun synes er så gøy. Så jeg hadde nok gjort det samme som deg. :-) Har ingen spesielle tips ang. overføring av bilder, men dersom du tar jevnlig backup av bildene på en ekstern harddisk er det jo lett å bare hente dem derfra. Gratulerer med ny laptop forresten!

Guro sa...

Haha, jeg holder på akkurat på samme måte. I dag tok jeg og Will RØD buss, BLÅ trikk og RØD buss hjem fra barnehagen, og det gjør vi ofte istedet for en 11 minutters t-banetur...
Blir koselig å se deg på lørdag - har du forresten noen tips til hva man skal kjøpe til en 30 år ung nybakt huseier?
Klem