tirsdag 4. januar 2011

Hello Thailand!


I går ankom vi Koh Tao, etter en lang reise. For et fantastisk flott sted!!!
Reisen gikk veldig fint, selv om lille ikke sov så mye som mor og far hadde håpet. Vi var mektig imponert over at vi som barnefamilie fikk gå foran i køen både på innsjekk og i passkontrollen. Utrolig deilig!!
Vi var allikevel slitne etter den lange turen. Så etter innsjekk, velkomst fra våre venner med nydelig kokosnøtt- og mangoshake, et lite bad og en deilig middag, ble det tidlig kvelden her i går.

I natt var vi våkne i 12 tiden, spiste litt, og la oss igjen. Så sov vi nesten i ett frem til kl 10 i morges. Herlig, herlig!! Daniel ser ut til å være i fin form igjen også. Det er igrunn bare en stygg hoste som henger igjen.

Nå skal vi gjøre oss klare for en liten tur på stranden. Det betyr igrunn bare å gå ned trappa, så er vi der. Akkurat nå sitter jeg nemlig på en nydelig terrasse og titter utover sjøen :)

8 kommentarer:

Størstepia sa...

Å, så fantastisk!!!
Og så bra at turen gikk greit. Er jo ikke alltid like lett å ha med disse små på tur - de bestemmer seg ikke alltid for å være samarbeidsvillige:-)!
Så flott at dere fikk gå foran i køen, sånt er så deilig når man er litt slitne og er ute på en lang tur.
Kos dere masse - håper hosten til Daniel forsvinner!

Klem fra størstepia

Ellen sa...

Koooos dere masse! Nyt ferien og hverandre ;)

Siv Iren sa...

Det er dere så vel vel unt, jeg håper han holder seg frisk og at dere alle får virkelig kost dere:)

★ Heidi ★ sa...

Saa digg:) Nesten saa jeg lengter etter sommer igjen...
Nyt dagene og ledigheten sammen:)

Elin sa...

Ja det med passkontrollen ol glemte jeg kanskje å si! En helt super ordning spør du meg! Når dere skal reise hjem igjen har de en egen skranke i innsjekken for "infants". Anbefaler dere å gå dit. Vi la merke til den for sent og brukte mye unødvendig tid i den vanlige køen...

Kroppen min skriker etter å dra tilbake når jeg ser på bildet ditt!
Kos dere så masse! Thailand er et fantastisk land med hyggelige mennesker og utrolig god mat! Håper dere alle holder dere friske nå - det er dere så vell unt!

GOD FERIE!

Gøril sa...

Så fine dere er, og det så helt herlig ut på bildet. Tipper dere råkoser dere, og det fortjener dere veldig også.

Godt at vakreste Daniel er på bedringens vei. Litt sol og varme er nok den beste medisin også.

God ferie :)

Ida sa...

Så heeeeerlig! Kjenner jeg er litt misunnerlig her jeg sitter i snøværet, men det er heldigvis litt mildere om man skal finne noe positivt;-)

Kos dere masse masse - det har dere fortjent etter denne høsten og vinteren med så mye sykdom. Ikke fordet ; dere hadde fortjent det uansett. Hihi.

God ferie!
Klem

Pia sa...

Åh, så herlig! Kos dere videre! Skal dere være på Koh Tao hele tida?