lørdag 25. desember 2010

Julaften 2010

 Ja, da var julaften allerede overstått. Vi har kost oss masse ute i provinsen hos Daniel sin mormor og morfar, sammen med fetter Kornelius, Josefine og Daniel sin tante og onkel.
Nissen tok seg også en tur, og jeg må si at nissen så litt skummel ut i år. Daniel var litt skeptisk, og hadde lite lyst til å sitte på fanget til nissen. Men jeg tror han syntes det var litt spennende, og han tok gladelig imot en gave før nissen dro videre på sin ferd.

 Vi fikk servert nydelig pinnekjøtt og riskrem til dessert. Daniel sin favoritt var nok krumkakene, som gikk ned på høykant etter middagen.
Vi fikk alle masse supre julegaver, så tusen takk alle sammen!!

Morgenen etter måtte selvsagt alle de fine gavene inspiseres. Guttas favoritt var nok den fine garasjen fra fisher price, som Daniel fikk av sin mamma og pappa. Gutta holdt ihvertfall på med den til og fra nesten hele dagen :)

Nå er vi vel hjemme igjen, og slapper av med en film på tv. Herlig å bare ta livet helt med ro!

Håper alle andre har hatt en like hyggelig julefeiring så langt som oss :) Og riktig god jul videre!!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Ser ut som julaften har vært like fin hos dere :) Ja, lykke at vannet kom tilbake, stakkars disse arbeiderne som holdt på til kl 4 på natten. Nå blir det en liten tur på fjellet i kveld og tilbake til begravelse torsdag :( Kos dere videre i romjula.

mammaKine sa...

Herlige bilder av barna og nissen! Høres ut som dere har hatt en fin julefeiring så langt. God jul videre, klem fra Kine!