tirsdag 2. november 2010

Stor gutt!

Tenk at lille har blitt 1,5 år allerede!! Ja, for han har jo faktisk halvtårsdag i dag :)
Det er bare helt sykt så fort tiden flyr. Det er jo ikke tull å si at han snart flytter hjemmefra.. Ihvertfall ikke hvis tiden fortsetter å fly like fort. Og det verste er jo at det virker som om tiden går fortere og fortere for hvert år som går. Nok en påminnelse om at man må nyte hver dag og hvert sekund så godt man kan!!! Ingen grunn til å bruke tiden på å tenke på småting som man ikke er fornøyd med..

Jeg merker at han blir mer og mer selvstendig nå. Han gjør så mye småting som jeg synes er morsomt. Som f.eks. at han har begynt å gå og kaste søppel i skapet på kjøkkenet. Hvis han finner en bit papir, så går han og kaster det rett i søpla. Her om dagen kom han ut fra rommet sitt og strenet rett til søppelbøtta. Jeg lurte fælt på hva det var han skulle kaste, og måtte be om å få se hva han hadde i hånda si. Joda, der var restene etter krokodilleknut som han hadde dratt ut av boka og revet i biter. Hehe, herlig!

Jeg synes også det er morsomt når jeg skal vaske klær. Da kommer han etter meg med mer skittentøy som han vil putte i vaskemaskinen. Og mens jeg lukker døra på vaskemaskinen, så tar han frem vaskepulveret til meg. Ingen tvil om at han får med seg hva vi driver med!
Han har også begynt å åpne dører nå, så det er om å huske på å låse ytterdøra.

Når det gjelder språket, så synes jeg fortsatt ikke at det har tatt av enda. Han sier jo ganske mange ord nå, men det er fortsatt mye som er uforståelig. De siste ordene som har kommet er; æsj (bl.a. når han ser sneiper på bakken), bæsj, tiss, øre og tær. I tillegg så lager han lyd for både apekatt og slange nå. Men tror dere han har begynt å si mamma enda da?? Hva gir du meg?? Tenk at han sier bæsj før han sier mamma...

Ellers så er han selvfølgelig verdens fineste gutt! Vi får mye skryt fra barnehagen, hvor han er en solstråle hele dagen. Han er en liten flørt, og sjarmerer alle barnehagetantene i senk. Ja, det må vel være lov til å skryte når man er stolt mamma!? ;)

Jeg synes at dette bildet var så morsomt. Og det passet jo bra når vi snakker om at han begynner å bli så selvstendig :)

4 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Det var jo som aa lese om Adrià det da!
Helt like.
Og Adriàs förste ord var jo mamma, pappa, baesj og idiot... Ikke spes stolt av det siste der, men det er slik det er med storebrödre rundt seg...
Adrià lager masse ord naa og vil veldig gjerne kommunisere. Leser ivrig böker og hermer etter naar vi sier navnet paa ting. Det siste naa er baat.
Og potet, det sa han for förste gang i gaar:)

Gøril sa...

Plutslig så kommer det en drøss med nye ord, og da kommer også mamma, det lover jeg.

Synes tiden har rast avgårde, full fart. Man rekker nesten ikke henge med. Og jeg skulle av og til fått tatt en pause, slik at jeg kunne fordøyd alle inntrykk og kost meg enda mer.

Tiden står virkelig ikke stille nå.

Kjempemorsomt og fint bilde, forresten. Han så veldig voksen ut, og klar for verden.

Marianne sa...

Haha, se på Daniel a! Kuleste gutten i byen det der ;)
Han er virkelig så stor og fin blitt altså! Alltid vært fin da, men man ser at han vokser til noe veldig nå!

Ja, og jeg har vært her hele tiden (ref. kommentaren din hos meg), men det er vel ikke alltid denne teknologien funker som den skal :)
Jeg brygger på et lite innlegg i kveld, så da kan du jo se om listen blir oppdatert!

Ha en nydelig kveld!

Mariann sa...

Så klart det er lov til å skryte, du har jo verdens vakreste gutt.
Nå er det bare å følge med Mona for nå kommer du til å synes at det raser fort avgårde med ting han mestrer.
Tenk på 1,5 år har han lært seg å sitte, krabbe, gå, bable, spise alene, vite hvor ting er, gjøre seg forstått og sjarmere verden rundt seg