torsdag 23. september 2010

Heldigvis

Så fikk Daniel tydeligvis en veldig mild variant av omgangssyken. Hvis det i det hele tatt var det det var. Jeg vil jo tro det, siden jeg nå har hørt om flere i barnehagen som har hatt det. Men det ble altså med det som var på morgenen/formiddagen i går. Resten av dagen var han i fin form, bortsett fra at han ikke hadde noe særlig med matlyst.

I dag har jeg holdt han hjemme fra barnehagen i tilfelle han er smittsom. Man kan jo være smittsom inntil 48 timer etter siste diare eller oppkast, som mange sikkert vet. Derfor praktiserer de fleste barnehager 48 timers regel for når barna kan komme tilbake i barnehagen etter en runde med diare/oppkast.

Jeg jobber kveldsvakt i dag, så mormor kommer og er sammen med Daniel fra jeg drar på jobb til pappaen til Daniel kommer hjem. Heldigvis gikk det derfor ingen sykedager med denne gangen heller. Eller sist gikk det med en dag, så da har vi ni dager igjen :)

Da er det bare å krysse fingrene for at resten av oss holder oss friske. Ønsker alle en finfin torsdag!

2 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Godt aa höre. Spysyke er noe dritt.
Luen ble jo knall den;)

Gøril sa...

Godt å høre at han er bedre. Når man først skal få omgangssyken er det helt greit at den er så mild som ovehodet mulig :)

Håper du også er fortsatt frisk? :)