tirsdag 7. september 2010

Bardolino og andre herligheter

Som tidligere nevnt, så var turen i år til en hemmelig destinasjon. To av jentene i gjengen har virkelig gjort seg flid, og laget et kjempebra opplegg. I gjengen er vi åtte jenter, så tanken er at to og to skal planlegge tur hvert år. I år var det dessverre tre som av ulike årsaker ikke kunne være med.

Turen begynte med at vi troppet opp på Oslo s, hvor vi mottok hver vår goodiebag. Denne inneholdt bl.a kart og info om Krakow, Polen. Det var her historien om gjengen vår begynte for 11 år siden, så vi gikk alle på limpinnen og var sikker på at vi skulle til Krakow.
Da vi kom frem til Gardemoen skulle imidlertid Karianne, som hadde gjettet at vi skulle til Polen få gaven sin. Ingen av oss skjønte noe da gaven var en ny goodiebag, denne gangen med et Italiensk flagg (altså vi skjønte det jo, men det tok litt tid før vi ble obs på det ;)).

Turen gikk altså til Bardolino, Italia. Dette er et nydelig lite sted som ligger nord i Italia, ved Gardasjøen. Jeg kan absolutt anbefale stedet til andre som måtte være interessert. Det var helt fantastisk!!


Såå glade er jentene når vi har fått vite at turen går til Italia :)
Vi har hatt program hver dag på turen, og opplevd masse. Jeg må virkelig si at vi har fått utrolig mye for pengene!Vi har blandt annet vært på båttur til Sirmione, på vinsmaking i Valpolicella, på shopping og sightseeing i Verona, samtidig som vi har spist nydelig mat og drukket nydelig vin.
Turen er full av høydepunkter, men jeg vil si at vingården vi besøkte var noe av det aller beste med hele turen. Jentene hadde valgt Serego Alighieri, som er en "mindre" og ikke så kommersiell vingård, full av sjarm.
På vingården fikk vi en kjempeflott omvisning, og etterpå fikk vi smake på forskjellige viner samtidig som vi spiste en nydelig lunch.
En tur til Verona var jo selvsagt også et must når man er i området. En flott by, som det absolutt er verdt å få med seg. Vi måtte selvsagt innom og se på balkongen til Romeo og Julie, titte på arenaen og titte i et stort antall butikker ;)Turen ble toppet av hyggelig selskap og deilig vær. Vi fikk til og med tatt oss et bad i Gardasjøen (og et iiiskaldt bad i bassenget på hotellet).


Tusen takk for en fantastisk tur, jenter! Jeg gleder meg allerede til turen til neste år :)

10 kommentarer:

Ida sa...

Det så ut som en fantastisk tur Mona! Dere er flinke til å finne på ting dere russebil-jentene. På russebilen vår har vi en sparekonto, som forhåpentligvis snart fører oss til det store utland:-)

Ha en fin kveld videre!

Klem

Hege Elisabeth sa...

Å, så fantastisk. Har jo vært i både Sirmione og Verona selv i sommer så det var kjekt å se bilder derfra (har innlegg om det i bloggen min:)). Sirmione var jo helt nydelig synes jeg! Høres ut som en toppers tur!

Gøril sa...

Det så virkelig helt fantastisk ut.
Man får nok masse energi av slike turer vil jeg tro.

Pia sa...

Så det ble Italia?!! Se ut som dere hadde en flott tur!

Mariann sa...

FANTASTICO Mona... Nå ble jeg veldig gira på jentetur.... Ha en super uke.

Marianne sa...

Ah, det høres ut som noen perfekte dager!
Flinke planleggingsjenter må jeg si!
Fikk litt reisefeber, både av ditt og Kariannes innlegg skal jeg innrømme :)

Størstepia sa...

Å, så herlig!!!
Så ut som en perfekt tur på alle måter!
Så flott at dere har en slik tradisjon, det må være kjempegøy å planlegge og glede seg hvert år!

Klem fra størstepia

Hege Elisabeth sa...

Hei igjen:). Vi var på bilferie ja- i tre hele, deilige uker i fantastisk sommervær!!! Helt toppers! Italia er fantastisk å reise rundt i:).

Mariann sa...

Så kult du følger med... og så moro at din kjære lagde lavkarbomat til deg selvom han er skeptisk :), flink mann det. Spennende og følge med om dere går for forandringene... KLEM

Elisabeth sa...

Ser ut som en fantastisk tur! Må være deilig å forlenge sommeren litt.