lørdag 28. august 2010

Lille kusine

I ettermiddag tok vi oss en tur på besøk til fetter Kornelius og lille Josefine. Dagene har flydd, så vi har ikke sett dem etter at vi kom hjem fra ferie. Josefine har jo allerede rukket å bli fire uker gammel, så det var på høy tid at vi tok en tur innom igjen.

Daniel er ikke så veldig interessert i babyen, men ville gjerne pirke litt i øynene og ta litt på nesa hennes. Daniel har jo faktisk en venninne i barnehagen som er like gammel som han, og som ble storesøster samtidig som Josefine ble født. Puh, jeg blir sliten bare av å tenke på det, og må innrømme at jeg synes det er helt greit å bare ha ett barn en stund til ;)

Nå blir det pizza og film her. Ønsker alle en super lørdagskveld!


4 kommentarer:

Mariann sa...

Åååå, så søt liten bebis... føles så lenge siden, sukk. Fastelegen sa veeeeldig lite, det blir jo feil for henne å anbefale noe slikt, pga at det koster mye penger osv. Men hun sa hun kjente flere som hadde gått alternative veier med kosthold og behandling og blitt mye bedre og at hun selv var nysgjerrig på superfood, så jeg tolket deg som at hun ikke var MOT det. Men skjønner at hun ikke kan si så mye. Morsomt at Daniel har samme body, de så søte de klærne. God lørdagskveld til dere. Her tror jeg det blir natta snart. KLEM

Pia sa...

Så skjønn!
Flere barn enn ett går helt greit;)

Siw Aina sa...

Jeg er tante til tvillinger, og har også funnet ut at det
er helt greit med en om gangen. Helst med en 3-4 år i mellom, eller kansje 10 ;))
Men Josefine var bra søt da!

mona sa...

Takk (ja, jeg kan vel takke når jeg er tante)! Ja, en nydelig liten pike!
Pia: Jaja, må jo ha flere barn, men det er veeldig greit at de ikke er SÅ tett ;)