lørdag 17. juli 2010

Jeksler til besvær??

Stakkars lille Daniel har det ikke helt godt om dagen. I nesten hele går var han misfornøyd med livet, og i hele ettermiddag/kveld har han vært en helt annen gutt enn hva han pleier. Jeg er ganske sikker på at det er jeksler og hjørnetenner på vei, siden jeg tror jeg ser noen buler bak på tannkjøttet. Dessuten så sikler han verre enn hva han noen gang har gjort tidligere..

Jeg har selvsagt gått til innkjøp av dentinox, og så har jeg prøvd å gi paracet et par ganger. Jeg vil ikke påstå av effekten har vært noe å rope hurra for akkurat da men.

Hvordan har deres små vært når jekslene har kommet? Og har det vart lenge?


Han er heldigvis fornøyd innimellom også da, fineste gutten vår :)

7 kommentarer:

Siv Iren sa...

Stakkar:(
Når du sier det hadde vi en del styr når hjørnetennene til Nora skulle gjennom, mon tro om det er derfor Mali er så sur om dagen også? Så vidt jeg vet kommer jekslene senere, men jeg er jammen ikke sikker. Tror hvertfall det er vanlig at hjørnetenner byr på litt trøbbel:S

Elin sa...

William var IKKE i godt humør når han fikk de to første jekslene. Dette begynte på søndag og på onsdag var tennene brutt igjennom. De kom samtidig og i tillegg fikk han en fortann dagen etter, så alt presset nok samtidig. Han hadde litt feber og var EKSTREMT sutrete og krevende. Det var ingenting som var godt nok for han. Jeg trodde han brygget på influensa. Kunne iallefall ikke drømme om at det var jeksler på tur. Og siklet rant ja... Vi brukte siklesmekker for første gang.
Nå har han fått de 4 første jekslene. De to siste var mer uproblematiske, siklet en del, men ellers var de plutselig bare der.

Håper Daniel ikke må plages så lenge med dette!!
Klem!

Tante silja a sa...

Stakkars lille gutten. Ja alle mine har hatt vondt når jekslene kom. Syns heller ikke de tannsmøregreiene fungerte. Is er godt og avkjøler litt. Du som lager så god smoothie-is. God bedring til han:-)

mona sa...

Jeg prøvde å gi han den deilige smoothie-isen fra sist, men til og med den ville han ikke ha. Han ble bare enda mer lei seg :(

Siv Iren sa...

Da trekker jeg herved tilbake min forrige kommentar:P I dag oppdaget jeg nemlig intet mindre enn to jeksler som var kommet gjennom, en som så vidt hadde brutt gjennom og en kul. Jeg som bare har letet etter hjørnetenner. Og i det jeg så de så husket jeg at akkurat det samme skjedde med Nora, jeksler først, så hjørnetenner. Visste at det var noe med de hjørnetennene:P Hvordan går det med Daniel?

mona sa...

Hihi, det er ikke alltid godt å huske alle detaljer ;)
Jeg kan ikke se at det har brutt igjennom noe hos Daniel enda, men han har vært i mye bedre humør i dag. Han sikler fortsatt enormt da, så siklesmekkene får endelig noe å bryne seg på.

¤ Mini&moi ¤ sa...

Vi sliter med tennene nå vi også. Feber, masse gråt og dårlig matlyst. Han har aldri vært så plaget før når tennene kommer, så tror det er jekslene. Jeg har mistet styringen på hvilken tenner som er nye og gamle nå- det har kommet så mange i det siste. Håper det bedrer seg snart for søte Daniel:-)