torsdag 10. juni 2010

Velvære for mor

Alle mammaer trenger litt egenpleie innimellom! I dag fikk jeg endelig somlet meg til frisørtime. Jeg fikk penger av russebiljentene til frisør i bursdagsgave, og det var veeldig etterlengtet. Dessverre så fikk jeg bare time til farging (foliestriper i to farger) i dag, så klippen må jeg få tatt en annen dag. Det var forsåvidt kanskje like greit, siden Daniel måtte være med. Og han var ikke så ivrig på å sove som mammaen hans var, for å si det sånn ;)

Jeg pleier å klippe meg hos Toni & Guy. De er utrolig flinke, og servicen er upåklagelig. Man får alltid hodebunnsmassasje, og så får man servert det man ønsker av kaffe og te underveis. Hvis bilen står parkert utenfor løper de gjerne ut og legger på mer penger for deg når tiden går ut, og hvis du er sulten så tilbyr de seg å løpe ut for å kjøpe noe å bite i. Og så har jeg har alltid vært fornøyd med håret mitt når jeg kommer ut fra Toni & Guy, og det er jo tross alt det viktigste.

Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er prisen. De er ganske dyre, ihvertfall når man skal ha stiper i håret i tillegg til klipp. Derfor fikk jeg time hos lærling i dag. Og det kan jeg garantere at jeg skal gjøre igjen!! Hun var kjempeflink, og tok halve prisen av det jeg ellers har pleid å betale.Denne gangen har jeg valgt å ha det litt mer sommerlig, altså lysere enn hva jeg har hatt det på lenge. Da er det bare å få somlet seg til å klippe det også ;)

10 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Veldig fint ble det og jeg tenker det var godt med baade kaffe og hodebunnsmassage i tillegg;)
Det er dyrt aa gaa til frisör i Norge. Her kan jeg baade klippe og stripe for ca 400 kroner.
Og det er egentlig et dyrt sted jeg gaar til har jeg funnet ut naa.
Ha en fin ettermiddag!

Siv Iren sa...

Bra tips, noter navnet så drar jeg til lærlingen din neste gang jeg skal klippe meg! :) Hvor mye blir totalen på striper og klipp? Sist jeg gjorde det betalte jeg skammelig mye...

Siv Iren sa...

Så må jeg jo selvfølgelig legge til at du ble veldig fin, var derfor jeg ble så ivrig på å få vite navn, hehe:)

mona sa...

Shit, det var jo sykt billig, Heidi!!
Toni & Guy er som sagt en dyr frisør, men jeg tror det koster omtrent like mye hos de andre store kjedene i Oslo.
Vanligvis har jeg betalt såvidt over 2000,- for klipp og striper (og da striper de bare det de kaller halve hodet, altså ikke hårene i nakken). Da koster vel klippen ca 700,- og stripene ca 1300,-
I dag betalte jeg 600,- for striper (også nå av "halve" hodet, hele kostet visst 800,-), og jeg tror at klipp hos lærling ligger på litt over 300,-.
På Toni & Guy spesialiserer frisørene seg på enten klipp eller farge. Så hvis man skal gjøre begge deler, så får man to forskjellige frisører :)

Siv Iren sa...

Aha, jeg skjønner:) Jeg betalte over 2000,- selv sist tror jeg, nok til at far i huset ble målløs hvertfall :P

Laila sa...

Det vart kjempe fint Mona! Vittig, var kkurat det eg hadde tenkt å spørre om i dag. "Kor skal ein klippe seg i Oslo?" Har ellers gått til frisøren i Bergen, da det er nokre 100laper billigere.

mona sa...

Hihi, det passet jo bra, Laila! Vet du hvor de ligger? De har avdeling både på Grünerløkka og i Bogstadveien. Jeg har vært på begge, men var på den på løkka i dag. Hvis du skal gå til lærling, så må du bestille time litt i forveien. De timene er visst populære :)

Chatrine [Hekle Hulen] sa...

Heisann!
Så hyggelig at du vil være med give awayen min! :o)

Laila sa...

Takk skal du ha! Ringe dei i morgen.

Elin sa...

Så fin du ble Mona!! Skikkelig sommerlig farge på håret! Gleder emg til å se etter klippen :)

Snakk om priser altså!! Forstår at jeg ikke har noe å klage over når jeg betaler det samme hos en utdannet frisør som dere gjør hos lærling. En av fordelene med å bo i ingenmannsland ;)