lørdag 5. juni 2010

Hyttetur

Det har visst vært noe tull på bloggen her i dag. Jeg har prøvd i en evighet å få lastet opp bilder og skrevet tekst i mellom bildene, uten at bildene skal legge seg ved siden av hverandre med teksten på helt feil sted. Er det flere som har slitt med det samme?
Derfor nøyer jeg meg med å si at vi har hatt en fantastisk fin tur! Jeg elsker hytteturer, og har ikke fått mindre lyst på egen hytte etter denne turen :)
Raskt oppsummert har vi hatt det sånn som dette:

Et deilig kveldsbad :)

Såpebobler er undervurdert..


Herlig vær, herlig sted og herlig selskap :)


Litt vin må man ha når det er sommer og solKveldskos

5 kommentarer:

Regni sa...

Åh, idyll! Jeg ser for meg at det hadde vært så koselig med hytte i Sverige. Har noe med de sommerromantiske bildene fra Madicken og Emils hjemtrakter tror jeg, og ikke minst, Tjorven på Saltkråkan. God helg til dere!

★ Heidi ★ sa...

aa, lite digg da. Hyttetur og rekespising. SKulle gitt masse for det!
Jeg skal paa mama-treff i parken i dag. UTEN barn og mann som har stukket paa stranden. Det betyr at jeg faktisk kommer til aa faa anledning til aa slaa av en prat med de andre mammaene. Jippi.
Har bakt 2 focacciaer til aa ta med saa her dufter huset ljuvligt!!
Ha en fin dag/KLEM!

Iselin 22 år og mamma sa...

Sv: Hei, det går bra :) Tusen takk for fint svar! :) Jenta mi er heldigvis helt frisk igjen nå, til og med humøret er tilbake, så det er deilig! Ha en fin helg!

Wenche sa...

Å det så herlig ut!!
Inni meg bor det et veldig etablert menneske med eget-bygd hus og selvfølgelig en hytte, men dessverre har jeg noen år igjen til vi er der. :-)
Får klare meg med å låne andres hytter så lenge.

victoria (huset i byen) sa...

Hei hei, takk for besøket hos meg, ja jeg sprayer stolene med bengalack, grunner først og 2-3 strøk med spray, har gjort det samme med bordet, men skal male bordplaten med gulvmaling for med barn blir det mer holdbart, for har blitt litt slitasje på det nå....
Håper dette svarte på det du lurte på, ellers er det bare å spørre igjen....
klem victoria