mandag 10. mai 2010

Hva? Rota, jeg??

Hva er liksom greia med at alle barn vil dra alt ut, men ikke putte noe tilbake? Er man født med en hjerne som sier at det er fint om alt ligger utover gulvet?
Daniel liker det sånn ihvertfall. Til og med puslespillet gjør han det med; alle brikkene skal ut, ingen skal tilbake på plass. Jeg har sittet med han mange ganger og prøvd å få han til å putte de tilbake på plass, men han har tydeligvis bestemt seg for at brikkene skal ut!!


Her sitter han i formiddag, etter å ha romstert alene på rommet i fem minutter. Alt er dratt utover.. "Hva??? Rota, jeg??"

Edit: Siden jeg fikk en kommentar fra en nær slektning om at jeg hørtes litt negativ ut i dette innlegget, og at det kunne virke som om jeg ikke forventet at en ettåring skulle rote, så vil jeg gjerne si dette: Hehe, jeg er selvfølgelig klar over at det er sånn det skal være, og glad for at Daniel liker å utforske verden rundt seg ;)

5 kommentarer:

Gøril sa...

hehe, sånn er det her også gitt.
Roter som bare det, alt skal utover. Særlig er det artig å dra ut ALLE bøkene utover HELE gulvet.

Mari sa...

Nydeligste lille gutten din! Han er så skjønn :) Gratulerer med vel overstått 1 års dag, og veien tilbake til arbeidslivet....usj, forstår godt at du heller vil være hjemme ja!

★ Heidi ★ sa...

Jepp, kjenner til det saa altfor godt;)
Hehe, löper etter Adrià hele dagen og rydder opp i rotet hans. Men han er ganske glad i aa legge ting i bokser ogsaa saa han er med paa ryddingen av og til.

Pia sa...

He he, var akkurat innom en annen blogg der jeg skrev at hun nå hadde noen år med ROT foran seg - føler vel at det samme kan sies til deg;)

Elin sa...

Det der er et kjent fenomen i denne heimen også! Dessverre blir det ikke bedre med årene, så jeg har tre søte som strør om seg, tihi ;)

Også DET uskyldige uttrykket på Daniel! Søtingen :D