søndag 2. mai 2010

Bilderas fra dagens bursdagsfeiring

Vi har hatt en kjempefin dag, med besøk av Daniel sin mormor, morfar, tante, onkel og fetter. Dessverre bor resten av familien laangt unna, så da de kunne naturligvis ikke komme.

Daniel sin mamma lagde denne krona til Daniel. Jeg må si at det var litt styr, kanskje man bare skal bruke den samme krona hvert år!? Hihi ;)


Pappaen til Daniel lagde denne nydelige marsipankaka, som mammaen til Daniel pynta. Det fine tallet og figuren er en gave fra tante Hilde fra tidligere. Det er nok tall i esken til at Daniel kan ha de på kaka si helt til han blir 98 år :)
Og hvis du lurer; så ja, Daniel fikk spise marsipankake.


Planen var egentlig at mammaen til Daniel skulle lage smoothie-is til barna. Dessverre fikk jeg ikke kjøpt isformer i tide, så da ble det vanlig smoothie i stede. Daniel elsket det!!Mormor/farmor koser seg med gutta sineFarfar og Kornelius beundrer den fine krona ti DanielTante begynner å få stor (og veldig fin) mage :DMormor/farmor leker med gutta. Nå leker gutta veldig fint sammen, utrolig morsomt å se :)
Og til slutt noen bilder av bursdagsbarnet i det fine antrekket sitt (fra H&M)Hmm.. Hvor blir det av gaven fra mamma og pappa??
Heldigvis Daniel vært fornøyd med dagen, til tross for at han ikke fikk noen gave fra mammaen og pappaen sin ;)

5 kommentarer:

Pia sa...

Gratulerer så mye med en flott ettåring! Ser ut til at det har vært en vellykka feiring!

Anonym sa...

Hei! Gratulerer med bursdagsbarnet.. Kjempefint bursdagsantrekk!
Jeg ble litt forvirret av denne bloggen.. Mamman til Daniel? Er det deg? Eller skriver du om en annens gutt?

mona sa...

Takk, takk!

Anonym: Hehe, jeg tenker liksom at alle som leser vet at jeg er mammaen til Daniel, så det hender jeg refererer til meg selv som det ;) Men hvis det bare er forvirrende, så er det kanskje dumt..

Gøril sa...

Gratulerer så mye med bursdagsgutten. Så fin han var da, og kaka så jo kjempegod ut.
Jeg synes forresten ikke det det er forvirrende med at du skriver mammaen til Daniel altså, så for min del er det ikke dumt å skrive det.
Jeg skriver det sjøl også, ikke Daniel da, men Tildepusens mamma..

Flotte bilder.

Bine sa...

Enn at Daniel er blitt 1 år da, og jeg har ikke fått med meg noe som helst! Har vært dårlig på å blogge og lese, men bedre sent enn aldri?
En nyydelig bursdagsgutt hvertfall, og for et herlig antrekk han hadde!

gratulerer med overstått 1årsdag!