søndag 11. april 2010

Barselgruppa

Nå er det lenge siden vi har hatt skikkelig treff med barselgruppa. Grunnen er selvsagt at barna har blitt så store at noen av mødrene har begynt å jobbe igjen. Vi har hatt det mye hyggelig sammen med mødrene og barna i barselgruppa vår i året som har gått. Vi har hatt ukentlige treff hvor vi har møttes både på cafe og etterhvert hjemme hos hverandre.

Derfor var det ekstra hyggelig å se alle sammen igjen i dag. Turen gikk til nazar cafe på Sagene. Her har de et eget lite lekerom for barna, sånn at mødrene kan skravle mens barna leker. Jeg kan ikke forstå at det ikke er flere cafèer av denne typen. Småbarnsmødre er jo ivrige cafègåere, men det blir vanskelig når barna er så store at de krabber rundt.


Det første bildet var et forsøk på å ta et fellesbilde av alle barna. Så lett var det... Daniel var forresten skikkelig mammadalt i dag, jeg håper det ikke er en ny trend!


Festen i går var forresten veldig vellykket! Jeg hadde ikke med meg camera, så bilde av antrekket får komme når noen har vært så snill å sende meg bilde :)

1 kommentar:

marenkargrethe sa...

Bra du oppdaterer meg på hva søstera og nevøen min holder på med ;-) Koselig med cafétreff! Ivar har også begynt å bli skikkelig mammadalt. Det er slitsomt, men hører med til alderen... Sigrid var sånn fra 4 måneder, og det er jo egentlig ikke mulig i følge bøkene, men hun var nå det. (Stakkars barnevaktene, Anne-Marte var helt fortvila, stakkars!) Jeg har følt meg bortskjemt fram til nå, siden Ivar har godtatt "alle", men nå er det jamt slutt... Håper det blir litt bedre når jeg begynner å jobbe igjen fra i morra. Noen bonuser må det jo være med å komme tilbake i jobb?