tirsdag 23. februar 2010

Pakke, pakke, pakke

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger i det forrige innlegget :)
Her i huset (eller rettere sagt i leiligheten) er vi i full gang med pakkingen nå. Jeg pleier faktisk å være veldig flink til å pakke med meg passelig lite, og er alltid den med minst bag når vi skal på jentetur. Men det er alltid vanskelig å vite hvor mye man skal ta med seg, og kanskje spesielt når man skal pakke til barn i tillegg..

Jeg pleier å tenke at det viktigste er at man har med seg pass, penger og telefon. Da kan man alltids kjøpe det man skulle mangle underveis. En ting som er sikkert, er ihvertfall at vi må kjøpe noen sandaler og en ny solhatt til Daniel. Ellers så tror jeg vi har det viktigste.



Bildet tok jeg tidligere i dag mens Daniel fartet rundt her. Jeg så at Wenche hadde tatt et morsomt bilde av sin lille Daniel i speilet på stekovnen, så jeg tenkte at jeg måtte prøve det samme. Min Daniel har hatt skikkelig mark i rumpa hele dagen, så det var ikke bare bare å få tatt et bilde ;)

Daniel har forresten vært i dårlig humør i dag, til en forandring. Jeg ble nesten litt bekymret for om han begynner å bli syk eller noe sånn. Det hadde jo vært typisk når vi skal ut på reise! Vi får satse på at det er en tann på vei, og at den er ute allerede i morgen ;)

4 kommentarer:

Siv Iren sa...

Håper en ny tann dukker opp på magisk vis i morgen. Så håper jeg dere får en helt fantastisk tur, og gleder meg til rapport:)

Bine sa...

Så artig bilde!
Får håpe det ikke er sykdom på vei nå som dere skal reise nei! Satser på tann som kommer i morgen ;)
Ønsker dere en kjempefin tur til varmen! Håper dere får det fint!

Regni sa...

Ønsker dere god tur! Gleder meg til oppdateringer!

Laila sa...

Ha ein fantastisk tur og kos dokke glugg i deilge Australia!!