torsdag 18. februar 2010

Nye puter og pyntet leilighet

Da er Daniel og jeg vel hjemme igjen etter en lang dag. Vi har vært i Fredrikstad hvor vi har hatt befaring med flere meglere og pyntet i leiligheten som skal selges. Det er utrolig deilig å ha det gjort. Jeg har allerede gjort avtale med en megler, og alt skal gjøres klart sånn at leiligheten legges ut for salg når vi er tilbake fra ferien.

I går kveld sydde jeg to puter som skulle passe til bildet jeg malte for litt siden. Eller det vil si at Daniel sin mormor har sydd den ene, etter at jeg hadde klippet til stoffet. Den andre har jeg sydd selv, og jeg har sydd på en duk som Daniel sin oldemor har heklet. Den puten skal Daniel få på rommet sitt når puten har gjort nytta si i Fredrikstad :)


Jeg ble kjempefornøyd da jeg hang opp det andre bildet jeg har malt. I mine øyne passer det perfekt over denne sofaen :)


Jeg ble også veldig fornøyd med gjesterommet. Her har jeg lagt på et sengeteppe og puter, satt inn et lite nattbord med en orkide, byttet gardiner, satt to lysestaker i vinduet og hengt opp bilder på veggen.


Daniel var stort sett veldig fornøyd. Bortsett fra da han satt fingrene fast i den ene skuffen på kjøkkenet. Mor hadde akkurat sagt at han måtte være forsiktig så han ikke klemte fingrene sine, men tror dere disse små hører på sin mor?? ;)

2 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa fint du har gjort det i stand:) Tipper du faar litt ekstra aa leve for paa ferie i Australia;)
Bildet ble perfekt jo over sofaen. Kjempeflink har du vaert!
KLEM!

Silja a sa...

grattis med fine puter og malerier! Daniel er blitt så Gutt nå! Han ser så stor ut der han sitter på knærne. Ikke baby mer, men en guttunge :-) tida flyr. I går sa Erling at han gleder seg sånn til påaske. for da kommer jo Daniel hit. Ja, vi gleder oss alle sammen. Lykke til med salget.