fredag 26. februar 2010

Down under

Her kommer en liten hilsen fra down under..
Turen må vel sies å ha gått ganske bra. Bortsett fra at ingen av oss sov noe særlig på de noen og 30 timene vi var på reisefot, gikk alt veldig bra. Daniel imponerte foreldrene sine ved å være i knallhumør til tross for at han nok hadde sovet godt under halvparten av hva han vanligvis gjør på et døgn hjemme. Jeg skal prøve å kortfatte et lite referat:
Første fly til London, og alt gikk etter planen. Daniel sov en liten blund og alt var fint. I London spiste vi kveldsmat og gjorde oss klare for natten på flyet til Singapore.

Her sitter vi på flyet til Singapore. Vi fløy med den nye, stoore jumbojeten til Singapore airlines. Den var utrolig fin, og vi som reiste med barn hadde danseplass foran setene våre. Daniel fikk en såkalt bassinet hengende på veggen til å sove i. Mors plan var at Daniel skulle sovne ved take off og sove mesteparten av turen. Hehe, jada, jeg vet at dette kanskje var høye ambisjoner. Men de som satt ved siden av oss sin lille gutt gjorde faktisk nettopp det.. Daniel derimot sov IKKE godt i sin bassinet, men fikk ihvertfall noen timer søvn.

I singapore rakk vi akkurat å slappe av litt og spise sushi før flyet gikk videre. Vi tenkte at det kanskje ikke var så dumt at Daniel ikke hadde sovet noe særlig allikevel, for hvis han sov hele turen fra Singapore til Brisbane, så hadde han jo allerede snudd døgnet ;)
Men på den neste turen, som tok ca 8 timer, så var det visst ikke meningen at man skulle sove. Daniel var så trøtt stakkars, men slet med å finne søvnen. Jeg tuller ikke når jeg sier at hver gang han endelig hadde sovnet, og mor hadde forsiktig puttet han over i hans bassinet, så plinget det i høyttaleren at det var turbulens og at alle barn måtte løftes ut av bassinetene. Jeg trodde nesten jeg skulle klikke!!! Han fikk seriøst aldri sovet med enn 15 minutter i slengen, og da tok det en god time eller to før han sovnet igjen.

Da vi endelig fikk hotellrom ca 33 timer etter at vi reiste hjemmefra var det formiddag her i landet. Vi la oss ned for å sove en liten blund, og våknet for litt siden, ca 7-8 timer etterpå. Hehe, vi var nok slitne alle man. Nå er vi spente på om vi får sove til kvelden!

Nå skal vi ut og nyte brisbane, spise en god middag og titte titt i byen :)

Dette ble visst et laangt innlegg, jeg gidder ikke å ta meg tid til å lese over, så jeg håper det er lesbart ;)

Håper alle har det fint der hjemme!
Klem fra oss

4 kommentarer:

Regni sa...

Så flott med en oppdatering! Høres ut som om dere taklet turen ganske så fint alle sammen, det er jo en lang tur som tar på for både små og store, og da er det veldig deilig å komme frem. Hils til byen "min" og kos dere masse. Klem

Beate Kristine sa...

Kjempegøy lesning! :D Håper vi er så heldige å få oppdatering i ny & ne! Og at dere får det fantastisk! Og at nattesøvn ordner seg uten for mye tull. Hihi!

Elin sa...

Så flott at turen gikk såpass greit til tross for lite søvn på dere...
Helt forståelig at den luren ble såpass lang iallefall ;)
Håper dere hadde en fin kveld og at det ikke ble for store vansker med å snu døgnet.
Klem!

Pia sa...

Ja, ja, dere kom dere jo fram, og turen kunne jo ha gått verre! Vi hadde også en sånn bag hengende på veggen foran oss på Thailand-turen vår, men det ble vel maks 2 timer vesla ville sove i den.
Kos dere videre!