torsdag 14. januar 2010

Åpen barnehage

I dag har Daniel og jeg vært i Åpen barnehage sammen med barselgruppa vår. For de som ikke vet hva åpen barnehage er:

"Åpen barnehage er et gratis tilbud for barn mellom 0-5 år. Barna kommer sammen med en voksen som selv har ansvar for barnet. Det viktigste er fellesskapet og leken. Barna kan leke og utfolde seg i trygge omgivelser, og både små og store kan stifte nye bekjentskap.
Personalet er åpne for spørsmål knyttet til barns utvikling og foreldrerollen. De er behjelpelige med søknad om barnehageplass, og kan også formidle kontakt med andre kommunale tiltak".

Åpen barnehage finnes såvidt jeg vet i alle bydeler i Oslo. Daniel og jeg syntes at dette var et supert tilbud, og vi kommer nok helt sikkert til å gå igjen flere ganger.


Såå glad var Daniel for å se alle de andre barna :)

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Var dere på den som ligger ved Akerselva. Da jeg var i permisjon med Mathea møttes vi i barselgruppa der to ganger i uka da ungene ble så store som våre er nå. Et kjempebra sted. Her har vi ikke et sånnt tilbud, og det savner jeg!!

Regni sa...

Det hørtes kjempegøy ut. Jeg har tenkt å ta med snuppa mi på det samme, de har det i vår kommune også. :-)

Gøril sa...

Det hørtes kjempekos ut ja, skal prøve å ta med Tilde ut på åpen barnehage jeg også, har en som ligger 5 min unna :)

Daniel er bare SÅ søt da.

Klem, gøril

Heidi Margrethe Wangen sa...

Höres knall ut altsaa! Ungene leker og har det moro og det tenker jeg mammane har ogsaa da:)
Et supert tiltak jeg skulle önske fantes her!
Han ser jo bare straalende fornöyd ut da. Blir sikkert lett inskolering paa den karen den dagen barnehagen staar for tur!
Ha en herlig helg paa deg!

Siv Iren sa...

Åpen barnehage er et kjempebra tilbud, vi gikk fast på den barnehagen med Nora, to dager i uken tror jeg vi var der. Nesten trist å ha flyttet så vi ikke går på samme sted. Vi prøvde også åpen barnehage denne uken, så på onsdag var vi på Tøyen. Kjempebra der også, og svære lokaler! Masse pappaer var dere også, et noe uvanlig syn. Men vi skal garantert dit igjen, og siden den er så stor tror jeg ikke de har noen regler på hvor man kommer fra heller. Sånn hvis du vil bli med en gang liksom;)

mona sa...

Elisabeth: Ja, det er nok den samme som dere pleide å gå på. Det gule huset.. Det virket veldig koselig :)
Siv: Blir gjerne med på åpen barnehage på Tøyen en gang også :)