torsdag 3. desember 2009

Rivende utvikling

Jeg føler at utviklingen går veldig fort om dagen. Det er da ikke lenge siden Daniel bare lå i sofaen ved siden av meg, og sov seg igjennom mesteparten av dagen?? Nå farter han rundt her, og oppdager nye ting hele tiden.
Og det er ikke det samme å gå på cafè lenger heller.. Tidligere sov han søtt i vognen sin, eller satt pent på fanget til mor under cafèbesøkene. Nå er han som en sprellemann på fanget, og skal helst utforske alt rundt. Cafèbesøkene har derfor helt naturlig blitt litt og litt kortere enn tidligere.
I dag lunchet vi med Siv & Mali imellom julegaveshoppingen vår, noe som var veldig hyggelig!! Men jeg tror det var like greit at ingen av oss hadde tid til å sitte alt for lenge ;)

Daniel ville gjerne utforske dekoderen i kveld, og dro seg opp etter tv benken. Kanskje på tide å feste fast tvèn snart?


Skuffen under tvèn er også veeldig spennende..


Daniel har oppdaget at mamma lagrer lekene hans bak lekegrinda. Han var storfornøyd da han fant de, og rev ut en haug med leker.


Og da vi badet i kveld, var det meste utenfor badebaljen av interesse

3 kommentarer:

Elin sa...

Ja det er nye tider nå når de plutselig ikke er så immobile lengre ;)

Jeg måtte le litt for meg selv av det lure smile hans der han lå og var så fornøyd med å ha funnet lekene! Så utrolig god en gutt <3

*klem*

hildeSchaathun sa...

Hehe... Jeg kjenner meg veldig igjen. Theodor gjør det samme, han drar seg opp og skal trykke på alt som kan trykkes på... Vi har også en hylle under bordet og den skal han helst opp på...

Gøril sa...

Så flink han er, og heeelt nydelig. Er så morsomt når de lærer seg nye ting.