søndag 13. desember 2009

Juleverksted

I dag har noen av russebiljentene mine vært her på juleverksted. Før de kom lagde jeg pepperkaker (med deig fra ikea, jeg fikk mye skryt og måtte skryte på meg hemmelig ingrediens ;)) og lagde gløgg. Jeg fikk så god julestemning der jeg stod med juleforkle på meg, og julemusikk på anlegget. Og jeg følte endelig at jeg var en skikkelig husmor.. Jeg hadde kanskje følt meg enda mer som en husmor hvis jeg hadde laget deigen fra bunn?! Jaja Daniel skrøt ihvertfall og syntes at mamma var riktig så huslig.

På juleverkstedet pyntet vi diverse ikea-objekter som mor hadde kjøpt inn, med fine bånd og stjerner og hjerter. Det er mulig at det kommer noen bilder senere.. Jeg har nemlig planer om å lage hjemmelaget konfekt til å fylle to av glassene mine med ;)

Den eneste som ikke syntes det var gøy med juleverksted var Daniel. Vi får satse på at han synes det er morsommere til neste år!

Camilla, Marcus, Jannika og Karianne med Daniel på fanget.


Her er våre nydelige nye ittala skåler. Vi var så heldige å få i julegave fra Daniel sin mormor og morfar :D


Og så syntes jeg det ble så koselig med klementiner i denne skålen, så da måtte jeg vise frem det også. Daniel fikk forresten smake klementiner i går, og han likte det veldig godt!


1 kommentar:

Gøril sa...

Så hyggelig med juleverksted da. Kjente jeg ble rent misunnelig her jeg sitter ;-)
Kanskje jeg også skal arrangere juleverksted.

Kjempefine skåler ja. Jeg fikk ei slik rød skål av mamma som en førjulsgave nå. Kjempefin og julete :)