fredag 25. desember 2009

Familieselskap

I dag har Daniel sin bestemor servert middag til ikke mindre enn 16 stk, i tillegg kom det enda tre til til kaffe etterpå. Nesten hele familien var samlet til nydelig finnbiff (reinskav), og til kaffen imponerte bestemor med et enormt utvalg. Vi kunne vi velge mellom: hjemmelaget karamellpudding (laget av pappaen til Daniel), multer, daimkake, lefser, krumkaker og suksessterte. Det burde altså være noe for enhver smak..

Daniel var som vanlig i supert humør, og nyter all oppmerksomheten han får. I dag måtte han konkurrere om oppmerksomheten med Miko Daniel (sønnen til Daniel sin fetter), men vi var nok av folk til at begge gutta fikk en god porsjon hver. Det spørs om Daniel synes det er like gøy når vi kommer hjem igjen og det bare er mamma og pappa der til å underholde...

I kveld har Daniel fått bade i det store badekaret til bestemor. Og det er ihvertfall ingen tvil om at denne lille karen liker å bade.. Vi gleder oss til å komme oss i bassenget igjen, nå er det alt for lenge siden sist.

Daniel koser seg på fanget til bestemor.


En liten badeengel

1 kommentar:

Gøril sa...

Nydelig badebilde, han er jo så vakker.

Godt å lese at dere koser dere.