lørdag 14. november 2009

Daniel øver seg på å krabbe

Nå er det to mnd siden Daniel begynte å gå opp i krabbeposisjon, men fortsatt har han ikke lært seg å krabbe. Han kommer seg såvidt noen cm fremover, men som oftest går det fortsatt bakover. Hehe :) Her kommer et par små videosnutter fra da mor prøvde å lære Daniel å krabbe for noen dager siden.5 kommentarer:

Gøril sa...

ojoj, det er virklig like før da.
Han er jo råsterk.

Jeg tipper han kommer seg fremover om ca en uke ;-)

Lisali sa...

Hei Mona! Vi fikk et tips på helsestasjonen om å "sette", legge om du vil, babyen inntil veggen. Slik at når han sparker i fra så vil han sparke i veggen og dermed komme seg et lite stykke fremover. Kan jo være verdt å prøve:) Er ikke akkurat kommet så langt at det kan prøves her i gården..:)

Anne-Marte sa...

Hehe, veldig bra når du prøver å flytte beina hans og han tipper fremover! :-) Sre ut som han synes det er morsomt, i hvert fall!

Liker demonstrasjonen også. Ingenting å si på mammas krabbeferdigheter! Synes du er flink, jeg, Mona! ;-)

¤ Mini&moi ¤ sa...

Tusen takk for bursdagshilsen!

Så flink Daniel er, en skikkelig sterk gutt han!
Morsomt å se video! Det ser ut som han er en skikkelig sjarmør:-)

Mariann sa...

Fikk bare sett den første videon, men for en herlig "faceplant", haha. Syns han er flink jeg. Emilie syns at krabbing ble litt avansert, så nå går det stort sett i åling, men hun kommer seg jo frem overalt allikevel... men nå er det litt mer jobb enn før, det er helt sikkert. Ha en herlig søndag.