onsdag 14. oktober 2009

Nok en deilig høstdag!

Livet er herlig!!! Tenk, at vi skulle få en så fantastisk fin høst. Jeg elsker å ha mammapermisjon, og det blir jo bare enda bedre av dette herlige været. Jeg skulle ønske at tiden kunne stoppe opp bare littegrann, så kunne jeg koset meg hjemme med fine lille Daniel i det fine været en stund til.

Det er jo så koselig med baby! Jeg synes egentlig at Daniel er i en perfekt alder nå.. Nå får man liksom mer kontakt, samtidig slipper man å løpe etter de og man slipper styr med annen mat enn morsmelk. Daniel kan til og med ligge litt i grinda si og kose seg med lekene sine alene. Så da kan mor få gjort litt husarbeid, eller blogging (som nå) uten å måtte forte seg mens han sover. Ikke har jeg dårlig samvittighet for å la han ligge litt i grinda heller, for han elsker det! Han spinner rundt, leker litt med en leke, og spinner rundt til neste leke.

I dag hadde vi egentlig tenkt til å gå tur ved Sognsvann. Dette ble det ikke noe av, så da fant Eirin og jeg ut at vi skulle gå en liten runde på St.Hanshaugen. Vi kjøpte oss en kaffe og en bolle på Kaffebrenneriet og gikk en tur i parken der. Det var såå utrolig fint!! Nydelige høstfarger, og deilig vær. For en herlig dag!! Og jeg må jo fortelle at Daniel nesten fikk latterkrampe da jeg trillet ned en lang trapp. Hehe, det kilte sikkert i magen for hvert trinn vi gikk ned..

Håper dere også har hatt en like super dag som oss!! :D

Nå kommer snart pappaen til Daniel hjem. Vi lurer litt på å kjøre en tur til Sandvika storsenter igjen litt senere. Jeg klarte å miste den fine meitaien jeg sydde da vi var der på lørdag, så vi lurer litt på å titte etter den. Vi tror vi mistet den i parkeringshuset. Det kan jo hende at noen har hengt den opp på et gjerde eller noe der!?

Eirin og barna

Mmm.. Latte og kanelbolle. Permisjonslivet er herlig ;)

Kaffepause

Fine lille Helene sover søtt i vogna si

Daniel har fått deilig skinnpose (som vi var så heldige å arve etter Bertine og Bendik) i vogna. Den er nyvasket og nygredd. Når jeg ikke har på han for mye under, er det perfekt temperatur for han oppi posen.

4 kommentarer:

Elin sa...

Misunnelig!!
Det så ut som dere koste dere masse!

Vi har også hatt fint vær i en liten uke, kaldt (type minusgrader) men fint! Men vi har ikke kommet oss ut på trilletur pga all sykdommen som har rådet her i huset. Men i morgen skal det trilles! (med min flaks blir det sikkert dritvær...)

Fant du meitaien?

Gøril sa...

Så utrolig koselig det så ut.
Jeg er helt enig, mammapermisjon er helt supert, og den alderen de er i nå er helt herlig.
Skulle ønske tiden kunne fryses litt ja.

Fine bilder Mona :)

Bine sa...

Høsten er så herlig når den er sånn som den har vært de siste dagene! var ute med speilrefleks for å ta bilder her en dag, selvfølgelig fikk jeg flatt batteri litt for fort, hehe!

Koselige høstbilder du har der da! :-)

Anneline sa...

Så kjedelig at du har klart å miste MT'en din:( Håper du finner den igjen!

Må si jeg misunner deg mtp mammapermen din... Jeg koser meg også masse med Felix, men har virkelig ikke tid til å nyte tiden slik som jeg hadde med Oliver... Her flyr dagene av sted, og jeg kan nok telle på en hånd de trilleturene vi har hatt på dagtid, bare for kosens skyld... Det er nok sånn det er å være tobarnsmor med hus kanskje ;)