fredag 9. oktober 2009

Fredag

Da var det fredag igjen gitt. Når man er ute i permisjon så er hver dag en lørdag. I natt har pappaen til Daniel og jeg sovet veldig lite, takket være at vi kom oss sent i seng og at Daniel har vært oppe en del ganger i natt. Så tidligere i kveld sa jeg til pappaen til Daniel: "kanskje vi skal prøve å legge oss kl 23 i dag?". Jeg hadde ikke fått med meg at det er fredag... Vi kan jo ikke legge oss tidlig på en fredag!!? Så da får vi se hvor lenge vi holder ut på sofaen her :P

I dag har Daniel og jeg vært på utflukt i den nye bilen. Det er jo fantastisk lettvint å bare trykke på en knapp, så låser alle dørene seg opp. Og jeg får til og med plass til hele vogna i bagasjerommet... Fantastisk!!
Utflukten gikk til Kolbotn. Der besøkte vi Karianne og tvillingene før vi gikk en tur på senteret sammen med Ida & Sarah og Hege. Tvillingene hadde vokst siden sist, men de er fortsatt fantastisk små og søte.

Karianne, Camilla, Ida, Daniel og Hege. Og nydelig sjokoladekake og boller på bordet :)

Eline og Adele sov søtt i stua

Daniel på kjøpesenteret. Han ble litt utålmodig, så da prøvde jeg å sette han litt opp. Han ble veldig fornøyd, tittet nysgjerrig rundt seg og smilte stort. Det er nok på tide å bytte til sportsdelen på vogna, ja..

2 kommentarer:

Gøril sa...

Å, så søte små tvillinger. Jeg kan ikke huske at Tilde var så liten for bare noen mnd siden.

Tenk at de var så små da Mona? Du verden så fort tiden går.

God Helg :)

Siv Iren sa...

Innmari søte tvillinger, og herlige Danielgutten:)

Tenker det er en åpenbaring med ny bil.